Članovi Građanske liste za HN čistili Njivički put: Za mjesec dana Novi može da blista

“Sve to možemo uraditi prie turističke sezone! Lažu nas da nema novca da grad izgleda ljepše I dostojanstveno!”, rekli su iz ove liste.
7 komentar(a)
Njivički put, Foto: Građanska lista Mišo Škobalj
Njivički put, Foto: Građanska lista Mišo Škobalj
Ažurirano: 29.04.2017. 12:20h

Članovi Građanske liste za Herceg Novi-Mišo Škobalj uz pomoć Udruženja privrednika Novoga, jutros su čistili Njivički put.

“Oni su do sada, u kampanji koja traje svega 20 dana, donirali mikser betona za asfaltiranje u puta, popravili dio puta na Toploj, Udruženje privrednika je potpisalo Memorandum o saradnji sa “Našom šansom” kako bi licima sa invaliditetom obezbijedilo plate, mjerili šećer građanima Novoga.

Mi smo već počeli da radimo, jer smo riješili da u toku kampanje pokažemo Novljanima da potrebno samo malo dobre volje da se mnogo toga uradi u Novome!”, poručuju iz Građanske liste za Herceg Novi-Mišo Škobalj.

Poručuju da novski privrednici koji su na listi mogu za najduže mjesec dana pomoći mehanizacijom, novcem i ljudima da očisite grad, osvijetle šetalište, zasade cvijeće, okreče zgrade, ofarbaju ograde!

“Sve to možemo uraditi prie turističke sezone! Lažu nas da nema novca da grad izgleda ljepše I dostojanstveno!”, rekli su iz ove liste.

Istina je, kako podvlače, da “Novi unazad 25 godina nema dobre domaćine. Umjesto dobrih domaćina Novime su gazdovale raspikuće i oni koji nisu imali vremena ni da ga očiste jer su se međusobno klali oko plijena! A plijen je bio naš Novi i njegovi najjljepši resursi”, navode iz Građanske liste za Herceg Novi – Mišo Škobalj.

“Mi ne pričamo bajke i gluposti o nekakvim mostovima i tunelima ispod mora. Takve priče su ponižavanje zdrave pameti svakog stanovnika Novoga. Takve, moramo reći tu riječ, budalaštine, pričaju oni koji su uništili ovaj grad. Sigurni smo da će Novljani imati pravi odgovor na takve gluposti kada 7. maja uzmu olovku u ruke”, zaključuju iz Građanske liste za Herceg Novi – Mišo Škobalj.

Bonus video: