Crnogorska : Bez nas neće biti vlasti u Herceg Novom

"Ponosna sam na naše ljude koji u Herceg Novom zagovaraju ideje Crnogorske. Zato pozivam građane i građanke Herceg Novog da u neđelju, 7. maja zaokruže broj 7. i da glasaju za Crnogorsku, zaključila je Ivanović
95 pregleda 15 komentar(a)
Crnogorska, Foto: Crnogorska partija
Crnogorska, Foto: Crnogorska partija
Ažurirano: 29.04.2017. 12:30h

Glas za Crnogorsku u Herceg Novom je glas za bolji život u gradu, ali i glas za našu državu Crnu Goru!” "istakla je povodom današnje akcije Crnogorske u Herceg Novom Anđela Ivanović, predsjednica Programskog savjeta Crnogorske.

"Naš program, naši principi i naši prijedlozi, koje iznosimo tokom kampanje, će poslije izbora biti osnov za pregovore o formiranju vlasti u Herceg Novom”, kazala je Ivanović.

"I samo da se zna. Crnogorska želi da državu Crnu Goru svaki njen građanin i državljanin s ponosom osjeća kao svoju državu i da bude privržen njenim temeljnim ustavnim načelima. To je princip od kojeg uvijek polazimo u svim pregovorima u kojima učestvujemo, na svakoj tački naše države Crne Gore pa i u Herceg Novom”, navela je Ivanović.

"Ponosna sam na naše ljude koji u Herceg Novom zagovaraju ideje Crnogorske. Zato pozivam građane i građanke Herceg Novog da u neđelju, 7. maja zaokruže broj 7. i da glasaju za Crnogorsku, zaključila je Ivanović.

Igor Lakićević, kandidat za odbornika izborne liste „Crnogorska” u Herceg Novomje ubijeđen da će Crnogorska biti najveće i najprijatnije iznenađenje ovih izbora u Herceg Novom.

"U to vjerujem jer je naša kampanja u Herceg Novom ubjedljiva! Jer su kandidati na našoj listi čestiti Novljani!”, ustvrdio je Lakićević.

"A i istraživanja, koja imamo, su jasna – poslije ovih izbora bez Crnogorske neće moći da se formira vlast u Herceg Novom, naveo je Igor Lakićević.

Bonus video: