Marković: Herceg Novi je prestižna turistička destinacija na ovom dijelu Jadrana

"Hercegnovska obala i primorje je čisto i izazovno za svakog investitora", istakao je Marković
64 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 27.04.2017. 17:14h

Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista i predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković boravio je danas u Herceg Novom, gdje je obišao Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Meljinama i obavio razgovore o završetku radova na gradskom kolektoru, a potom na nekoliko lokacija u gradu razgovarao sa građanima Herceg Novog, saopšteno je iz DPS-a.

"Marković je istakao važnost projekata poput Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, posebno za opštine koje se oslanjaju na turizam kao glavnu privrednu granu. U Postrojenje je do sada, po riječima Markovića, do sada uloženo 16 miliona eura, a čitav projekat je vrijedan ukupno 27 miliona eura", navodi se u saopštenju.

"Hereg Novi je nesumnjivo prestižna turistička destinacija na ovom dijelu Jadrana“, kazao je Marković i dodao da će Vlada zajedno sa Opštinom u dijalogu sa izvođačem radova obezbijediti da saobraćajnice duž hercegnovske rivijere ubrzo budu na potrebnom nivou.

"Hercegnovska obala i primorje je čisto i izazovno za svakog investitora", istakao je Marković i zaključio da je u narednom periodu uložiti dodatne napore kako bi u Herceg Novom bili završeni ključni infrastrukturni projekti, na koje se oslanja ukupna turistička privreda i omogućava kvalitetniji život svakog građanina.

Galerija

Bonus video: