SNP: Podići kvalitet života mještana Mojdeža

Tvrde da Herceg Novi ima sve što treba da bude bogato i prosperitetno mjesto za život svih njegovih građana
105 pregleda 0 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 27.04.2017. 14:13h

Odbornički kandidat sa liste „SNP-Herceg Novi-mr Danijela Đurović-Ustani i pobijedi-Samo za Novi“, Goran Vujović je u okviru predizbornik aktivnosti predstavio 10 konkretnih projekata, čija će realizacija podići kvalitet života svih mještana Mojdeža.

SNP će se zalagati za “Rješavanje pitanja sanacije Potkopa II i III faze;Sanaciju glavnog puta Mojdež-Igalo; Sanaciju puta Mojdež-Sutorina ( Tijesni klanac); Izgradnju i uređenje terena za male sportove u okviru postojećeg fudbalskog terena;Sanaciju putnog pravca od crkve Sv. Spasa do Žukove glavice i puta do crkve Sv. Jovana na Lober; rješavanje problema napajanja elektromreže u selu Mojdež, Sanaciju i dalju izgradnj puta Mojdež-Mokrine preko Porobića; Postavljanje rasvjete u selu Porobić, Poboljšanje pitanja vodosnabdijevanja sela Mojdeža i Uvođenje kružne autobuske linije Igalo-Mojdež-Sutorina na svakih sat vremena.

“Socijalistička narodna partija je 14 godina bila stožer domaćinskog upravljanja Novim. Tako će ponovo biti od 7. maja. Prethodne dvije godine vladavine DPS-a bile su ružno lice Novog, a nakon majskih izbora vratićemo dostojanstvo našem gradu”, saopšteno je iz SNP-a.

Tvrde da Herceg Novi ima sve što treba da bude bogato i prosperitetno mjesto za život svih njegovih građana.

“Potrebno je samo da se okrene sebi, da najbolji Novljani upravljaju gradom, da se doslednost i rad ponovo cijene, a ne smatraju prevaziđenim kategorijama”.

“Novi će 7. maja ponovo biti na raskrsnici – da li će biti bastion slobode ili će postati DPS kolonija u kojoj vladaju pravila mafije. Novljani su ponosni i dostojanstveni ljudi, koji žele promjene na bolje, i zato uzalud sve prijetnje, ucjene i zastrašivanja DPS-a, jer naš grad je bio i ponovo će biti slobodan”, poručuju iz hercegnovskog SNPa.