Radović: Vidite li da su zadnjice iz rasklimanih Zastava uvalili u najskuplje limuzine i džipove?

"Iznajmljene garsonjere su zamijenili luksuznim stanovima i vilama u sopstvenom vlasništvu. Džempere kućne radinosti preobukli najskupljim, brendiranim odijelima"
92 pregleda 12 komentar(a)
Dušan Radović Krušo, Foto: Slavica Kosić
Dušan Radović Krušo, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 26.04.2017. 16:44h

Dušan Radović Krušo, nosilac izborne liste "Građanska grupa Izbor – Izbor-Novi DA" poručio je građanima Herceg Novog da poslije gotovo 30 godina obmane, prevare, moraju biti svjesni činjenice da ih "lažu, varaju, samo zbog njihovog interesa, da njima bude bolje".

"Vidite li da su svoje zadnjice iz neudobnih sjedišta gradskih autobusa i rasklimanih "Zastava" uvalili u najskuplje limuzine i džipove? Iznajmljene garsonjere su zamijenili luksuznim stanovima i vilama u sopstvenom vlasništvu. Džempere kućne radinosti preobukli najskupljim, brendiranim odijelima. Obezbijedili djecu i unuke, a neki i praunuke. I opet besramno ponavljaju laži u koje ni njihovi najbliži ne vjeruju. Ni njima, ni njihovim sposobnostima. Bestidno vam ulaze u kuće, podmićuju, potkupljuju, obećavaju, nude vam za glas i ličnu kartu 50 eura. Po njihovoj procjeni toliko vrijede vaša ličnost, dostojanstvo i, ono što je najcrnje, toliko im vrijedi budućnost vaše djece", konstatuje Radović.

"Ti koji vas obilaze, ponižavaju, uznemiravaju, rade za gazde koje sjede u Podgorici, za koje je politika biznis. Biznis koji je zasnovan na obmani, prevari i nemoralu, ali za njih najbolji, jer drugo ne umiju. Ne očekujte da će političari i njihovi "volonteri" iz Podgorice, Nikšića, Bara, Kolašina, Kotora... uraditi nešto korisno za naš Herceg Novi. A zašto?", navodi Radović.

"Zato što ovo nije grad njihovog djetinjstva, njihove mladosti, njihovih prvih ljubavi, njihovih predaka. Ovo neće biti grad njihove starosti, to nije grad njihove djece i njihovih unuka. Zato oni o ovom gradu ne misle, on je za njih krava muzara, koju oni muzu dok iz nje ne izmuzu posljednju kap, dok ne lipše. A kada lipše, ostaviće lešinu od grada da je mi sahranimo. A oni će opet doći da obilaze 30.000 građana, u njihovim očima ništa više od istog broja sitne, rogate stoke, još nešto da otmu za svoju djecu i potomke.A našoj djeci ne ostaje više ni nada da će se nekada vratiti u svoj grad. A i oni koji su se vratili ostaće vozači, prodavači, konobari, stražari sa fakultetskom diplomom, zaposleni uglavnom u firmama koje kontrolišu političari iz Podgorice. Političari će reći kao što i sada govore: "Ko vam je kriv?!", konstatuje Radović.

Radović tvrdi da Građanskoj listi "IZBOR - NOVI DA" za razliku od političara, vlast nije cilj.

"Vlast je sredstvo, alat, da bi došli do cilja i realizovali viziju modernog prosperitetnog grada. Grada u kojem je privilegija živjeti. Grada u koji će se naša djeca vraćati. Grad u kome su gradjani stali na put političarima i promijenili matricu vladanja. Građani natjerali političare da rade isključivo u interesu grada i građana. Izbor je jasnu i realnu viziju razvoja grada pretočio u program i isti razradio u preko 250 gotovih mikro projekata i preko 30 makro ili strateških, a što je najvažnije, obezbijedio tehničku, tehnološku, marketinšku i finansijsku realizaciju. I sve što je potrebno da grad aktivno živi 365 dana", objašnjava Radović.

"Građani, hajde da se 7. maja pogledamo u ogledalo i kažemo: "E, ovog puta ja sigurno nisam kriv!" Hajde da im kažemo: "Dosta više! Dosta je bilo!" Zbog naše djece i njihove budućnosti. Zbog naših unuka. Zbog našeg obraza. Našeg dostojanstva. I na kraju, zbog naše odgovornosti", zaključio je Radović.

Bonus video: