Građanska lista za Herceg Novi: Udruženje privrednika saniralo dio puta na Toploj

Oni su dodali da će ubuduće novski privrednici pomagati Novome i Novljanima preko Kancelarije Udruženja privrednika Herceg Novoga
4 komentar(a)
radovi, Herceg Novi, Foto: Građanska lista za Herceg Novi
radovi, Herceg Novi, Foto: Građanska lista za Herceg Novi
Ažurirano: 26.04.2017. 13:57h

Udruženje privrednika Herceg Novog koje je osnovala Građanska lista za Herceg Novi-Mišo Škobalj pomoglo je sanaciju dijela puta na Toploj 2, tako što je jedan novski privrednik, član Udruženja, poslao mehanizaciju.

"Novski privrednici, koji su i do sada pomagali i učestvovali u svim humanitarnim akcijama, od sada će to raditi sistemski i organizovano, jer je jedan od osnovnih ciljeva našeg djelovanja, bolji, ljepši i zdraviji Novi. Svi pojedinačno možda možemo malo, ali zajedno možemo mnogo, jer smo mnogo jači", saopštili su iz Udruženja privrednika Herceg Novog.

Oni su dodali da će ubuduće novski privrednici pomagati Novome i Novljanima preko Kancelarije Udruženja privrednika Herceg Novog.

Podsjetili su i da će uskoro početi sa radom Kancelarija Udruženja, kao i da će nastaviti da djeluju i jačaju ovu organizaciju nezavisno od rezultata izbora 7. maja.

“Među osnivačima Građanske liste za Herceg Novi – Mišo Škobalj je čak osam jakih novskih privrednika, i oni su inicirali osnovanje Udruženja, ali će ovo Udruženje nastaviti da okuplja novske privrednike, bez obzira na njihovu političku orjentaciju, jer jedino zajedničkim snagama možemo graditi Novi I vratiti ga na mjesto gdje je nekada bio. Glavni cilj nam je da u Novome rade Novljani, bilo das u oni privrednici, mladi i obrazovani ljudi, radnici iz struke, zanatlije, trgovci, turistički djalatnici. Cilj nam je da jedni druge pomažemo i podržavamo, jer jedino tako Novome I Novljanima može biti bolje, i da zauvijek kažemo “DOSTA” korumpiranim služenicima lokalne uprave i političkim profiterima. Jedino na taj način ćemo u najkraćem roku osjetiti boljitak svi zajedn”, poručuju iz Građanske liste za Herceg Novi – Mišo Škobalj.

Bonus video: