Alternativna sjednica u Murinu: Jednoglasno za referendum o NATO

Prema najavi na sjednici će biti usvojene odluka o raspisivanju državnog referenduma o učlanjenju u NATO, kao "odluka o demokratskom odgovoru na eventualno pravno nasilje na Cetinju"
74 pregleda 0 komentar(a)
DF sjednica, Murino, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
DF sjednica, Murino, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 26.04.2017. 14:53h

Učesnici takozvane alternativne sjednice Skupštine onoj koja treba da bude održana u petak na Cetinju, jednoglasno su danas u Murinu usvojili odluke o raspisivanju državnog referenduma o učlanjenju u NATO i demokratskom odgovoru na eventualnu "pravno nasilje na Cetinju."

Učesnici sjednice upozorili su da odluke koje budu donešene na Cetinju nijesu važeće i obavezujuće, osim ovih, kako su kazali, istorijskih, koje su donijete u Murinu.

Najavljeno je da će odbornici DF-a biti u petak na Cetinju da upozore poslanike da će njihove odluke staviti van snage kada preuzmu vlast.

Takozvana alternativna sjednica u murinskom Domu kulture je počela odavanjem pošte minutom ćutanja stradalima u NATO bombardovanju.

Skupštini su prisustvovali svi poslanici Demokratskog fronta, poslanik SNP Aleksandar Damjanović i predstavnici lokalnih odbora DF i SNP iz Plava, Berana i Bijelog Polja.

U sali Doma kulture u Murinu osim poslanika i funkcionera DF bilo je prisutno i oko 200 zainteresovanih građana.

Bonus video: