Vuksanović: Opozicija u Crnoj Gori da se ugleda na Kolašin

Vuksanovićeva je, podsjećajući na razloge stvaranja kolašinske vladajuće koalicije, kazala da „kad je za taj grad bilo „stani-pani“, nije više bilo prostora i nije se smjelo gladati na razlike“. Ona je kazala da se nada da će kolacija DF-SNP- SDP biti stabilana do narednih lokalnih izbora
18 komentar(a)
Željka Vuksanović, Foto: Dragana Šćepanović
Željka Vuksanović, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 24.04.2017. 17:04h

Demokratska opozicija u Crnoj Gori mora učiniti ono što su Demokratski front (DF) , Socijalistička narodna partija (SNP) i Socijademokratska partija (SDP) učinili u Kolašinu.

To je, kako gošća, sa izborne skupštine Opštinskog odbora (OO) Nove srpske demokratije (NOVA) u Kolašinu, poručila predsjednica Opštine i predsjednica OO SDP Željka Vuksanović.

„Sve razlike, koje su prave, a, posebno ove koje su izmišljene stavimo, ne samo po strani, već zatvorimo ih u „kutiju“ i odredimo datum do kojeg ih nećemo pominjati. Sada smo svi isti, zbog toga što moramo donijeti odluke, koje će zaustaviti propadanje na državnom nivou i spasiti sve građane Crne Gore. Molim vas i ostale činioce demokratske opozicije da učinite ono što smo mi učinili ovdje. Ako se radi ljudski, nije teško", istakla je ona, koristeći, kako je kazala, prisustvo predsjednika Nove Andrije Mandića i predsjednika IO te stranke Milutina Đukanovića.

Vuksanovićeva je, podsjećajući na razloge stvaranja kolašinske vladajuće koalicije, kazala da „kad je za taj grad bilo „stani-pani“, nije više bilo prostora i nije se smjelo gladati na razlike“. Ona je kazala da se nada da će kolacija DF-SNP- SDP biti stabilana do narednih lokalnih izbora.

Bonus video: