SNP Herceg Novi: Deset projekata za Pode

“Svjedoci smo da DPS ne preza od bilo čega samo da ostane na vlasti i nastavi sa upropaštavanjem Novog. Ali, sve im je uzalud. Svakodnevna sve veća podrška našoj partiji jasno govori da ponovo dolazi vrijeme SNP-a, a to znači promjene na bolje kako bi naš prelijepi grad konačno postao mjesto za ponos svih Novljana”
119 pregleda 2 komentar(a)
SNP Herceg NOvi, Foto: SNP
SNP Herceg NOvi, Foto: SNP
Ažurirano: 24.04.2017. 14:05h

Lista „SNP-Herceg Novi-mr Danijela Đurović-Ustani i pobijedi-Samo za Novi“u okviru predizbornim aktivnostima održala je sastanak članova stranke sa područja Mjesne zajednice Pode i definisala 10 konkretnih projekata za Pode, u cilju rješavanja svakodnevnih problema mještana.

“Rješavanje pitanja Kamenoloma; Postavljanje ulične rasvjete od Toriona do kuće Gudelja; Rješavanje pitanja kanalizacione mreže - Topovi; Rekonstrukcija svih lokalnih puteva; Izgradnja Dome kulture; Adaptacija postojeće i izgradnja nove osnovne škole; Rješavanje pitanja kvalitetnog vodosnabdijevanja naselja Brajkovina; Rekonstrukcija i izgradnja puta i javne rasvjete prema Modroj ploči; Rekonstrukcija priključka lokalnog puta prema naselju Rusmani (Popločje) na putu Meljine-Perijevići, kao i rekonstrukcija putnog pravca Podi-Sasovići od crkve Sv.Sergeja i Vakha do raskrsnice Krstac u dužini od 350 metara; Postavljanje ležećih policajaca na magistralnom putu na lokaciji prije skretanja za Topove”.

“Svjedoci smo da DPS ne preza od bilo čega samo da ostane na vlasti i nastavi sa upropaštavanjem Novog. Ali, sve im je uzalud. Svakodnevna sve veća podrška našoj partiji jasno govori da ponovo dolazi vrijeme SNP-a, a to znači promjene na bolje kako bi naš prelijepi grad konačno postao mjesto za ponos svih Novljana”, uvjereni su u SNP u.

Poručuju da je bilo dosta i da će Novi će dobiti novu vlast koja će izvući grad iz ponora u koji ga je gurnuo DPS.

“SNP će neće plašiti, već će braniti interese grada, a ne raznih centara moći, tajkuna i kriminalaca. SNP je pred Novljane izašao sa Novljanima. I imenom i prezimenom. Zato - Ustani i pobijedi, samo za Novi! , zaključuje se u saopštenju SNP Herceg Novi.

Bonus video: