SNP: Vrijeme je da se radi u korist Herceg Novog

Tvrde da lista SNP-a ima znanja i umijeća da iz korijena promijeni trenutno stanje i Herceg Novi ponovo digne na noge
100 pregleda 9 komentar(a)
SNP, Foto: Slavica Kosić
SNP, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 23.04.2017. 11:53h

Socijalistička narodna partija nakon sastanak članova stranke sa područja Starog grada i Savine odredila projekate koje bi trebalo realizovati.

Kandidati sa liste „SNP-Herceg Novi-mr Danijela Đurović-Ustani i pobijedi-Samo za Novi“ - Dušan Palikuća, Božidar Vukašinović, Branka Rašović i Vesna Babović istakli su 10 konkretnih projekata, čija će realizacija podići kvalitet života svih mještana Starog grada i Savine.

“Hitna izgradnja vrtića na Savini;Vratiti park Boke pod lokalnu upravu i kao takvog zaštititi ga i očuvati;Regulisati pitanje parkinga u vidu privatno-javnog partnerstva za podzemnu garažu sa poslovnim prostorima između Opštine i Pošte;.Sanirati stepeništa od Škvera do Trga, kao i stepeništa Danice Tomašević zajedno sa Risanskom;.Popločati i sanirati stepenište između tvrđava Forte Mare i Kanli Kula, te iste turistički promovisati i obogatiti njihov sadržaj; Regulisati odvođenje atmosferskih voda na Trgu i na prilazu Karači sa Savinske strane; Rekonstruisati Manastirsku ulicu ka crkvi Sv. Save; Revitalizovati i očuvati Savinske Dubrave, odnosno regulisati imovinsko-pravna pitanja i urediti Dubravu u vidu trim staza i parkova za odmor i rekreaciju; Napraviti modernu pijacu i obogatiti je dodatnim sadržajima u funkciju promovisanja turizma i plaže kod Luke i na Savini proglasiti gradskim”, zadaci su koje će rješavati SNP nakon izbora u Herceg Novom 7.maja.

“Ne smijemo dopustiti da u Novom vedre i oblače najgori. Zato moramo stati na put usponu kriminala i korupcije, jer našem gradu i Crnoj Gori ne trebaju kriminalci, bez obzira kojoj partiji pripadaju ili koga finansiraju”, navodi se u saopštenju OOSNP Herceg Novi.

Tvrde da lista SNP-a ima znanja i umijeća da iz korijena promijeni trenutno stanje i Herceg Novi ponovo digne na noge.

“Zato ćemo biti nova vlasti, a najmanje što dugujemo našem gradu jeste da dobije efikasnu, odgovornu i domaćinsku upravu, kako bi Novi postao bogato, bezbjedno i prosperitetno mjesto za život.

"Dosta se uzimalo od Novog. Vrijeme je za promjene na bolje, da se Novi okrene sebi i da se radi u njegovu korist”, poručuju iz SNPa.

Bonus video: