Herceg Novi: SDP i URA održali akciju "Vazda vam cvjetalo"

U saopštenju se dodaje da je glavna poruka akcije, tokom koje su građanima dijeljene sadnice sezonskog cvijeća, "bila da ukaže Novljanima da uvijek nikne ono što se posije, i da razmisle o tome do 7. maja, kada se održavaju lokalni izbori u Herceg Novom"
84 pregleda 9 komentar(a)
DSP URA HN, Foto: SDP
DSP URA HN, Foto: SDP
Ažurirano: 22.04.2017. 14:26h

Koalicija "SDP URA - Vazda" danas je na više lokacija u Herceg Novom, od Bijele do Igala, održala akciju pod nazivom „Vazda vam cvjetalo“.

"Mladi i žene koalicije su građanima podijelili 560 sadnica sezonskog cvijeća sa porukom „Vazda nikne ono što posijete. Mislite o tome 7. maja“. Akciji su pored nosioca liste Dragana Šimraka i kandidata za odbornike, prisustvovali i predsjednik GP URA Dritan Abazović i poslanica SDP-a Draginja Vuksanović. Abazović je podsjetio da su SDP i URA jedine partije koje nijesu učestvovale u lokalnoj vlasti i da imaju znanja da „ruinirani Novi učine kakav je nekada bio, mediteranskim gradom zaposlenih i zadovoljnih ljudi. Vuksanovićeva je obećala borbu za zaštitu državnih resursa, posebno Instituta Simo Milošević i poručila Novljanima da se „7. maja naljute na one koji su im uništili grad, kako ne bi bili ljuti na sebe naredne četiri godine“. Milica Berberović, kanditatkinja za odbornicu i ing. hortikulture, koja brine o novskim parkovima istakla je da koalicija SDP URA – VAZDA umije „Novi učiniti ljepšim i vratiti mu stari sjaj“, navodi se u saoštenju.

U saopštenju se dodaje da je glavna poruka akcije, tokom koje su građanima dijeljene sadnice sezonskog cvijeća, "bila da ukaže Novljanima da uvijek nikne ono što se posije, i da razmisle o tome do 7. maja, kada se održavaju lokalni izbori u Herceg Novom."

Bonus video: