Ivanović: Bez Crnogorske neće moći da se formira vlast u Herceg Novom

Iz stranke navode da se u današnjoj posjeti kandidata za odbornike Igalu, najveći broj pitanja građana odnosio se na naziv njihove partije i liste u Herceg Novom – Crnogorska.
125 pregleda 14 komentar(a)
Crnogorska Herceg Novi, Foto: Crnogorska
Crnogorska Herceg Novi, Foto: Crnogorska
Ažurirano: 22.04.2017. 13:37h

Iz Crnogorske poručuju da vlast u Herceg Novom nakon izbora 7. maja neće moći da se formira bez njihove partije.

“Mi iz Crnogorske smo danas u Igalu, naši kandidati za odbornike izborne liste “Crnogorska” Herceg Novi razgovaraju sa građanima Igala. Najveći broj pitanja građana Igala odnosio se na naziv naše partije i liste u Herceg Novom – Crnogorska. Kako Crnogorska i građanska istovremeno? Nema ništa čudno u tome da se u državi Crnoj Gori jedna partija zove Crnogorska, s obzirom da je Herceg Novi - Crna Gora i neodvojivi dio Crne Gore, a u budućnosti se, naravno, mora i razvijati kao sastavni dio Crne Gore”, kazala je danas u Igalu Anđela Ivanović, predsjednica Programskog savjeta Crnogorske i predsjednica odborničkog kluba Crnogorske u SO Budva.

“Ne vidim ništa neobično u tome da mi kao partija učestvujemo na izborima i borimo se za najbolji interes grada Herceg Novog i države Crne Gore”, kazala je Ivanović.

Ona ističe da se Crnogorska se zalaže za koncept ustavnog patriotizma, poštovanje normi koje su ustanovljene u Ustavu Crne Gore kao za razvoj ustavnih sentimenata koji podrazumijevaju stvaranje uslova za konačno prevazilažnje politike podjela koja ometa naš razvoj u svim sferama.

“Ono što danas sa sigurnošću mogu da tvrdim, nakon svih anketa i istraživanja koje smo obavili, jeste to da vlast u Herceg Novim neće moći da se formira bez Crnogorske. Građani će 7. maja znati da odaberu. Naravno, broj 7. Crnogorska – nego kako!”, poručila je Ivanović.

Bonus video: