Đurović: Deset projekata za Bijelu

Kandidati sa liste - Igor Svilanović, Milica Kostić, Božo Šerović, Milena Kešelj i Milorad Dabović definisali su 10 ključnih projekata
85 pregleda 3 komentar(a)
SNP Herceg Novi, Foto: SNP Herceg Novi
SNP Herceg Novi, Foto: SNP Herceg Novi
Ažurirano: 22.04.2017. 13:02h

Socijalistička narodna partija nastavila je sa predizbornim aktivnostima u Herceg Novom u okviru kojih je održan sastanak članova stranke sa područja mjesne zajednice Bijela.

Kandidati sa liste „SNP-Herceg Novi-mr Danijela Đurović-Ustani i pobijedi-Samo za Novi“ - Igor Svilanović, Milica Kostić, Božo Šerović, Milena Kešelj i Milorad Dabović definisali su 10 ključnih projekata za Bijelu, čija će realizacija podići kvalitet života svih mještana, navodi se u saopštenju SNP.

1.Sanacija Doma kulture - rekonstrukcija i zaštita od prokišnjavanja;

2.Izrada projekta za izgradnju moderne saobraćajnice: magistrala – crkva Rize Presvete Bogorodice u Bjelskoj Vali, a do tada uraditi sanaciju oštećenja i djelimično proširenje od kuće Šerovića do Ulice Vukovića;

3.Asfaltiranje puta i postavljanje javne rasvjete od magistrale prema hotelu Delfin;

4.Adaptacija fudbalskog terena i rekonstrukcija plivačkog bazena;

5.Izgradnja sekundarne kanalizacione mreže u naseljima: Grabi, Blaca, Aleksandrija, Todorovići i zgrade Solidarnosti;

6.Izgradnja trotoara od naselja Žager do Dječjeg doma Mladost i granice sa Baošićima;

7.Izgradnja javne rasvjete od raskrsnice u centru kod kioska do objekta Zotto Capellino;

8. Rekonstrukcija puta i izgradnja rasvjete u naselju Žager;

9. Asfaltiranje ulice od restorana Panorama do naselja Todorovići i Želalići;

10. Izgradnja nadvožnjaka kod restorana Panorama u funkciji bezbjednijeg prelaska magistrale za pješake.

“Građanima Bijele i čitavog Novog nijesu potrebni vika, galama i izgovori, nego konkretno djelovanje i realna i osmišljena rješenja. Pobjednička lista SNP-a je garant da će naš grad biti moderna turistička destinacija, prepoznatljiva na cijelom Jadranu, u koju će gosti sa osmijehom dolaziti, a investitori rado i sigurno ulagati.

Novljani su vrijedni, časni i pošteni građani koji više ne smiju da zavise od bilo čije milosti, a posebno ne od DPS-a o čijoj „čestitosti“ najbolje govore priznanja visokih funkcionera te stranke za kriminalno udruživanje i nanošenje višemilionskih šteta budžetu Crne Gore.

Novi ne zaslužuje da zavisi od volje moćnika i tajkunskih lobija, već svoju sudbinu mora uzeti u svoje ruke”, poručuju iz SNP Herceg Novi.

Bonus video: