Demokrate u Bijeloj i Đenovićima: Evo šta su obećali građanima

"U Đenovićima ćemo srediti put uz more, završiti radove koji su odavno započeti jer je ovo područje koje živi od turizma..."
3 komentar(a)
Demokrate Herceg Novi, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate Herceg Novi, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 22.04.2017. 12:08h

Predsjednik Demokratske Crne Gore, generalni sekretar i kandidat za prvog čovjeka Herceg Novog sa volonterima partije posjetili su 813 domaćinstava u Bijeloj i Đenovićima.

"Demokratska Crna Gora na osnovu do sada obiđenog broja domaćinstava u dva prstena ima reprezentativan uzorak koji joj daje za pravo da se nada podršci gotovo svakog trećeg Novljanina. Građanima Bijele Demokrate su obećale sređivanje sportskog terena i stavljanje u funkciju Centra za kulturu u kojem bi se organizovale predstave i kulturne manifestacije, uopšte kulturni život koji je u ranijem periodu bio sasvim zamro na prostoru ove mjesne zajednice", navodi se u saopštenju Demokrata.

Oni su predstavili planove za Đenoviće. "U Đenovićima ćemo srediti put uz more, završiti radove koji su odavno započeti jer je ovo područje koje živi od turizma što postaje nemoguća misija u uslovima nesređenosti kakvi su sada. Takođe, Demokrate će povezati i trotoare pored magistrale kroz ovo područje. Đenovići su, inače mjesna zajednica koja nema kapelu, što je nedopustivo, tako da su Demokrate predvidjele i izgradnju kapele za ovo područje. Dom kulture „Crveni mornari“, koji je zadužbina građana ovog područja, ponovo će biti stavljen u funkciju i na raspolaganje građanima", navode iz partije i dodaju da planiraju izgradnju zabavnog parka za djecu. Napominju da neće zaboraviti ni zaseoke ovih područja.

Bonus video: