SD: Bivši predsjednik Pozitivne HN podržao Socijaldemokrate

Golubović je pozvao sve simpatizere i članove Pozitivne Crne Gore da mu se pridruže
13 komentar(a)
Branko Golubović, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Branko Golubović, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 22.04.2017. 10:55h

Branko Golubović, bivši predsjednik Pozitivne Crne Gore u Herceg Novom, podržao je listu "Socijaldemokrate Crne Gore - Ivan Brajović - Dosljedno za Herceg Novi".

“U Socijaldemokratama sam prepoznao političku partiju koja može Herceg Novi voditi naprijed. Novljanima je dosta retrogradne politike, demagogije i populističkih predizbornih obećanja. Socijaldemokrate nude odličan program, konkretna rješenja i čestite, sposobne ljude, koji su spremni da preuzmu odgovornost za sveukupni razvoj našeg Novog. Drugačija politička kultura, dosljednost u djelovanju i jasna vizija razvoja Herceg Novog, ali i Crne Gore su me oprijedilile da otvoreno podržim Socijaldemokrate Crne Gore. Uvjeren sam da će Socijaldemokrate biti garant stabilnosti buduće lokalne vlasti u Novom, te da će nakon 7. maja, Herceg Novi dobiti efikasnu i transparentnu lokalnu samoupravu, koja će svakodnevno raditi u interesu svih građana i vratiti Novi na mapu najljepših i narazvijenijih gradova u našem dijelu Jadrana”, poručio je Golubović

Golubović je pozvao sve simpatizere i članove Pozitivne Crne Gore da mu se pridruže i da zaokruže broj 4 na predstojećim lokalnim izborima.

Bonus video: