Crnogorska: Država Crna Gora će 7. maja kroz širom otvorena vrata ući u svoj Herceg Novi

"Nekada davno Crna Gora se vjenčala sa morem u Baru, a ovoga maja njen Herceg Novi zauvijek postaje jedan od njenih najvrijednijih bisera", istakla je Tamara Radojičić, kandidatkinja za odbornicu izborne liste Crnogorska
14 komentar(a)
Tamara Radojičić, Foto: Crnogorska
Tamara Radojičić, Foto: Crnogorska
Ažurirano: 21.04.2017. 10:21h

Crnogorska je uvjerena da će njenim dobrim rezultatima na izborima 7.maja, "država Crna Gora kroz širom otvorena vrata ući u svoj Herceg Novi".

"Nekada davno Crna Gora se vjenčala sa morem u Baru, a ovoga maja njen Herceg Novi zauvijek postaje jedan od njenih najvrijednijih bisera", istakla je Tamara Radojičić, kandidatkinja za odbornicu izborne liste Crnogorska.

"Pune dvije i po decenije sve stranke u našem malom parlamentu su držale Herceg Novi vještački odvojen od svoje matične države. Mjera tog prkosa i politikanstva neminovno je vodila stagnaciji i propadanju našeg grada. Takvom zluradom politikom su uspjeli od našeg Herceg Novog, kao turističkog i kulturnog dragulja one velike Jugoslavije, napraviti slijepo crijevo Crne Gore. Ovim izborima se zauvijek stavlja tačka na izolaciju našeg grada i otvara se novo poglavlje njegovog sveukupnog preporoda u kojem želimo naš Herceg Novi izgrađivati kao turističku i kulturnu metropolu naše Crne Gore", poručuje Radojičić.

Ona je dodala da Herceg Novi ima dovoljno svojih građana koji vole i poštuju svoju državu Crnu Goru i koji više nikada neće dozvoliti da se od Herceg Novoga pravi tuđa ili ničija zemlja.

"Umjesto dosadašnje izolacionističke politike, Crnogorska će uz pomoć građana Herceg Novog, izgrađivati naš grad za ponos svim našim sugrađanima i našoj Crnoj Gori. Bićemo najveći kritičari dosadašnjeg maćehinskog odnosa države prema našem gradu, uvjereni da će ta vremena zauvijek ostati iza nas",poručila je Radojičić.

Bonus video: