DF HN: Jedino su mafija i tajkuni vidjeli boljitak od vladavine DPS-a

"Raskrinkali smo tu kriminalnu hobotnicu koja se nalazi u tužilaštvu, podzemlju, sudu, vladi i skupštini, a kojom komanduje šef režima"
64 pregleda 0 komentar(a)
Demokratski front, DF logo, Foto: DF
Demokratski front, DF logo, Foto: DF
Ažurirano: 20.04.2017. 15:38h

Tokom dugogodišnje vlasti DPS-a i Mila Đukanovića, Crna Gora, Boka i Herceg Novi su doživjeli uništenje i poniženje, saopšteno je iz Demokratskog fronta Herceg Novi.

Iz DF-a su reagovali na današnje saopštenje DPS-a u kojem se kaže da DF i SNP najbolje demantuju njihovi rezultati.

"Jedino ko je vidio boljitak od vladavine DPS-a su mafija i tajkuni, koje predvodi šef kriminalne organizacije Milo Đukanović. Teško je pobrojati sve ono što su uništili, ali je Herceg Novi bio jedna od najvećih žrtava te kriminalne organizacije, i njihov glavni punkt za šverc droge, cigara i nafte, čega su svjedoci naši građani. Takođe, naši hoteli su privatizovani i oteti na isti način kao što je to urađeno sa "Primorkom'' Bar, ali iskompromitovani SDT ne preduzima ništa po pitanju pljačkaša, novih vlasnika, vlade i bivšeg premijera koji stoji iza ove kriminalne aktivnosti zbog koje su građani naše opštine ostali bez posla i trpe ogromnu štetu. Lažni državni udar, koji pominju iz ovdašnjeg DPS-a, DF-u su podmetnuli isti oni koje vrijeđa i boli činjenica da u Crnoj Gori, Boki i Herceg Novom postoje ljudi poput nas koji se ne mogu ucijeniti i potkupiti. I pored toga što je kriminalna hobotnica pokušala da plasira razne laži na račun DF-a, danas je i dokumentovano da su Sinđa i Paja poznavali jedino ljude iz režima i radili za njih. Takvi su upravo idealni za kriminalnu organizaciju Mila Đukanovića", navodi u saopštenju "Demokratski front - Novi ili On".

Iz DF-a je saopšteno da je njihova "velika pobjeda" ostvarena tako što su dokazali da su sve optužbe protiv njih "bile najobičnije laži."

"Raskrinkali smo tu kriminalnu hobotnicu koja se nalazi u tužilaštvu, podzemlju, sudu, vladi i skupštini, a kojom komanduje šef režima. Upravo na toj pobjedi se jedino može temeljiti ozbiljna antirežimska akcija koja će demontirati sistem od dna do vrha. Zato, svi oni koji žele dobro Herceg Novom i koji hoće promjene, treba da idu na sigurno i daju svoj glas DF-u, jer se protestima pokazalo da je samo to siguran glas protiv DPS-a. U našoj ne tako davnoj prošlosti, na primjeru Pozitivne CG i nekih ovdašnjih novoosnovanih stranaka, dokazalo se da je mnoge zaboljela glava zbog toga što su mislili da su svoj glas dali opoziciji, a onda dočekali da je taj njihov glas zloupotrijebljen tako što je podržan Milo Đukanović i njegova politika. Od vremena narandžastih kravata Darka Pajovića, pa do ovih izbora, mnogo se iskustva steklo i dobra je prilika da se svi antirežimski glasovi koncentrišu ka DF-u, koji ima plan za sve. Jedino je DF na meti režima. I u ovom trenutku, jedina dva politička zatvorenika su iz DF-a, ali nas niko ne može zaplašiti, i nastavljamo našu odlučnu borbu za oslobođenje Herceg Novog, Boke i Crne Gore. Do slobode! Novi ili On", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: