Liberalna partija u većini opština u koaliciji sa DPS

"Ovakva odluka Predsjedništva i lokalnih odbora LP prirodan je kontinuitet dugoročne i kvalitetne saradnje liberala sa partnerima na državnom nivou"
12 komentar(a)
Liberalna partija logo, Foto: Liberalna partija
Liberalna partija logo, Foto: Liberalna partija
Ažurirano: 04.05.2018. 11:41h

Liberalna partija (LP) će na lokalnim izborima 27. maja, u većini opština, nastupiti u koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) i partnerima sa državnog nivoa, odlučeno je na sjednici Predsjedništva te stranke.

"Ovakva odluka Predsjedništva i lokalnih odbora LP prirodan je kontinuitet dugoročne i kvalitetne saradnje liberala sa partnerima na državnom nivou", kazali su iz LP.

Liberalni kandidat na zajedničkoj listi u Podgorici, kako je saopšteno, biće predsjednik Odbora i odbornik u prethodnom sazivu Skupštine Glavnog grada, Jovan Rabrenović.

Kandidat za odbornika na listi liberala i koalicionih partnera "Za dobro građana Bijelog Polja", biće predsjednica Mladih Liberala Anju Adamović, dok će u Danilovgradu kandidat na listi DPS-LP biti Jelena Piper.

U Baru će liberale zastupati portparol stranke i predsjednik Mladih Liberala Ammar Borančić.

Iz LP su kazali da nastavljaju politiku podmlađivanja partije i snažnijeg ukljućivanja mladih na rukovodeće pozicije što će, kako su naveli, donijeti novu političku vrijednost na političkoj sceni i dodatnu energiju i jačanje ideje liberalizma.

"Učešće liberala u lokalnim vlastima u većini opština biće prilika da se građanima predstavi liberalni program kroz drugačiji pristup lokalnoj ekonomiji, finansijama i liberalnom vođenju politike čije će benifite građani brzo osjetiti", navodi se u saopštenju.

Bonus video: