Milić: Svaki dan opstanka na vlasti DPS-a, gura zemlju u dublji ponor

Predsjednik SNP-a je ukazao na duboku političku i ništa manje dramatičnu socio-ekonomsku krizu u Crnoj Gori, ocjenjujući da je trenutna Vlada samo povećala broj problema, dodatno pogoršala životni standard većine građana i učinila zemlju nestabilnom
84 pregleda 7 komentar(a)
srđan Milić Johan Frelih, Foto: SNP
srđan Milić Johan Frelih, Foto: SNP
Ažurirano: 20.04.2017. 12:32h

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Srđan Milić primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Republike Austrije u Crnoj Gori, dr Johana Freliha.

Sastanku je prisustvovala i potpredsjednica SNP-a Danijela Pavićević.

Na početku susreta, Milić i ambasador Frelih iskazali su zadovoljstvo sadržajnim i intezivnim bilateralnim odnosima Crne Gore i Austrije, posebno imajući u vidu da je Austrija jedan od najvećih investitora, sa velikim brojem austrijskih firmi u našoj zemlji, u bankarskom, osiguravajućem sektoru, kao i u građevinarstvu.

Predsjednik SNP-a je ukazao na duboku političku i ništa manje dramatičnu socio-ekonomsku krizu u Crnoj Gori, ocjenjujući da je trenutna Vlada samo povećala broj problema, dodatno pogoršala životni standard većine građana i učinila zemlju nestabilnom.

"Svaki dan opstanka aktuelne vlasti na toj poziciji samo gura Crnu Goru u dublji ponor. Crna Gora ne mora da bude u strahu, ponižena i ekonomski obespravljena i zato nam je potrebna hitna promjena sistema vladanja, jer tu leži osnovni problem naše države", ocijenio je predsjednik Milić.

On je istakao da namjeru DPS-a i njima bliskih političkih subjekata da, izbjegavajući provjeru narodne volje na referendumu, u nelegitimnom parlamentu hitno donesu odluku o ulasku u NATO doživljava kao jedini spas za nesposobne i korumpirane političare, koji tim činom "pokušavaju oprati svoje, nepočinstvima, bogate biografije".

Govoreći o izborima u Herceg Novom, predsjednik Milić je naglasio da je nesporno da će biti formirana nova vlast, koja će donijeti promjene na bolje.

Bonus video: