DF : Mi smo sidro koje će zaustaviti korupciju i nepotizam

"Sloboda će zasijati Herceg Novim, a slijediće je prosperitet iznjedren napornim radom koji je neophodan, pogotovo nakon vladavine naših, sada već sigurno prethodnika", saopšteno je iz DF
57 pregleda 17 komentar(a)
Demokratski front Bijela, Foto: Slavica Kosić
Demokratski front Bijela, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 20.04.2017. 09:15h

Demokratski front je u Bijeloj održao radni sastanak odborničkih kandidata na kome su se upoznali sa problemima lokalnog stanovništva, u cilju njihovog temeljnijeg rješavanja.

"Uključujući Baošiće i Kamenare, ovaj tradicionalno opozicioni bastion je i na prethodnim parlamentarnim izborima dokazao doslednost borbi za slobodu prepoznajući i podržavajući DF kao vodeću opozicionu snagu. Sudeći po prisutnosti i raspoloženju članova i simpatizera opravdano očekujemo da ćemo ponoviti rezultat na predstojećim lokalnim izborima. Sloboda će zasijati Herceg Novim, a slijediće je prosperitet iznjedren napornim radom koji je neophodan, pogotovo nakon vladavine naših, sada već sigurno prethodnika", saopšteno je iz DF.

Oni su pozvali građane da u u subotu 22. aprila u Dvorani Park prisustvuju konvenciji DF, poručujući da su oni "sidro koje će zaustaviti nepotizam i korupciju, ali i jedro neophodno Herceg Novom da krene u plovidbu putem prosperiteta".

Bonus video: