DF: Našu pobjedu u Herceg Novom ništa ne može zaustaviti

“Primili smo k znanju da je DPS spreman na sve već viđene zloupotrebe kako bi se dočepao vlasti, ali neka znaju da su i DF i slobodni građani Herceg Novog odlučni u namjeri da na izborima odbrane čast i prave vrijednosti našeg grada”, rekli su iz DF-a
30 komentar(a)
Demokratski front, DF logo, Foto: DF
Demokratski front, DF logo, Foto: DF
Ažurirano: 19.04.2017. 12:04h

Građani Herceg Novog na izborima 7. maja glasaće provjerenu opozicionu političku organizaciju - Demokratski front (DF), čiju pobjedu u tom gradu ništa ne može zaustaviti, poručili su iz DF-a.

“Pobjedu DF-a u Herceg Novom ništa ne može zaustaviti, a naročito ne učestale posjete i lažna obećanja ministara iz Markovićeve vlade i najviših funkcionera Demokratske partije socijalista (DPS) i satelita. Političko-kriminalna struktura Mila Đukanovića decenijama je radila sve da spriječi razvoj i perspektivu našeg grada i čitave Boke”, kaže se u saopštenju.

Zato, kako su poručili iz DF-a, nikoga ne može prevariti naprasna zabrinutost funkcionera DPS-a i njenog priveska Socijaldemokrata za probleme Herceg Novog.

Takvim potezima se, kako smatraju u DF-u, samo pokazuje nepoštovanje prema građanima.

“Primili smo k znanju da je DPS spreman na sve već viđene zloupotrebe kako bi se dočepao vlasti, ali neka znaju da su i DF i slobodni građani Herceg Novog odlučni u namjeri da na izborima odbrane čast i prave vrijednosti našeg grada”, rekli su iz DF-a.

Kako su kazali, situacija je vrlo jasna - građani će birati između vladavine kriminalne organizacije Mila Đukanovića i vizije slobodnog i razvijenog Herceg Novog koju nudi.

“Zbog ranijih loših iskustava, kada su opozicioni glasovi građana Herceg Novog zloupotrebljeni i stavljeni u funkciju DPS-a, ovoga puta će se glasovi koncentrisati prema onima koji su dokazani protivnici crnogorskog režima”, navode iz DF-a.

Kako su rekli, građani Herceg Novog neće dozvoliti da ih "boli glava nakon ovih izbora".

“Nego će ići na sigurno, glasaće provjerenu opozicionu političku organizaciju - DF i najboljeg, najsposobnijeg i najobrazovanijeg kandidata za gradonačelnika Simonidu Kordić”, kaže se u saopštenju DF-a.

Kako se navodi, pobjeda DF-a u Herceg Novom će imati i širi značaj.

“To će biti dodatno ohrabrenje i podsticaj za građane čitave Crne Gore, i jasna poruka da se bliže promjene i sloboda. Do slobode! Izbor je jednostavan - Novi ili On”, poručili su iz DF-a.

Bonus video: