Demokrate: Napuštamo politiku ako DPS ponudi ijedan dokaz

"Ko su pričalice i varalice, sa skupim odijelima i luksuznim autima, najbolje vide građani i Novog i Crne Gore poslednjih 27 godina. A naročito je poznato ko jedno smišlja, drugo priča, a treće radi. Najbolje saopštenje za javnost će vam dati građani Novog 7. maja", saopštio je Bošković
160 pregleda 22 komentar(a)
Milan Bošković, Foto: Demokratska Crna Gora
Milan Bošković, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 17.04.2017. 16:25h

Demokratska Crna Gora obećala je da će napustiti politiku ako DPS ponudite jedan jedini dokaz da plaćaju svoje volontere.

Odgovarajući na saopštenje DPS-a kandidat Demokrata za odbornika u SO HN Milan Bošković je pozvao DPS da daju obećanje da će "isto učiniti ako se ispostavi da neko iz vaših redova i u Novom potpiše sporazum o priznanju krivice, pa da počine i Novi i Crna Gora od vas".

"Dame i gospodo iz DPS-a, vi ste vjerovatno navikli na razna prozivanja, jer ste dobar dio toga i zaslužili svojim djelima, pa nikad i ne odgovarate, jer jednostavno ne znate ni šta ćete odgovoriti. Mi na vaše ili na bilo čije neistine nismo oguglali, niti ćemo ikad. A reći za neistinu da je neistina nije pravdanje onome ko je javno iznese, a naročito ne onome ko to u namjeri diskreditacije učini, već unutrašnja potreba i elementarna norma pokazivanja odgovornog ponašanja prema javnosti. Onoj javnosti kojoj vi oči mažete evo skoro 30 godina. A to što je vama nejasno da neko radi bez nadoknade, da neko ima ideale, viziju i da radi zbog odvažne nade u bolje sjutra, zaista mi je žao, ali to su vama nezamislivi porivi. Isto kao što niko osim vas vladavinu prava neće shvatiti kao prijetnju. E sad, zamislite koliko ste svjesni loših posljedica svog činjenja ili nečinjenja kad pravdu i vadavinu prava shvatate kao prijetnju", naveo je Bošković.

On je pozvao članove DPS-a da bace pogled na njihovu listu.

"Pa ćete vidjeti da mnogi ne bi imali gdje i da ne bi znali šta će od sebe da nema partije da ih uspinje na društvenoj ljestvici. Saopštenja u kojima se ovih dana sa svih strana kidiše na Demokrate, govore o našoj snazi. Da mnogi žele da zaustave talas promjena, koji je krenuo iz Budve, preko Kotora, a koji će bez ikakve sumnje zapljusnuti i Novi. DPS ga sluti, već može da namiriše i to je glavni razlog njihove nervoze. A ko su pričalice i varalice, sa skupim odijelima i luksuznim autima, najbolje vide građani i Novog i Crne Gore poslednjih 27 godina. A naročito je poznato ko jedno smišlja, drugo priča, a treće radi. Najbolje saopštenje za javnost će vam dati građani Novog 7. maja. Kad smo već kod kuraženja da ste našli konačno nekoga da ga potpiše, bolje da ni ovo niste potpisali kakvo je – puno paušalnih ocjena i masnih neistina. Više je logike bilo da baš ovo potpišete ispred cijelog odbora, jer je toliko kontradiktorno kao da je po jednu rečenicu pisao cijeli opštinski odbor DPS-a", zaključio je Bošković.

Bonus video: