SNP: Stvorićemo uslove za kvalitetniji život Novljana

U okviru predizbornih aktivnosti održan je sastanak članova SNP-a sa područja Mjesne zajednice (MZ) Igalo, u Opštini Herceg Novi
107 pregleda 11 komentar(a)
SNP
SNP
Ažurirano: 16.04.2017. 15:08h

Socijalistička narodna partija (SNP) stvoriće uslove da Herceg Novi dobije efikasnu i domaćinsku lokalnu samoupravu koja će rješavati, a ne stvarati probleme građanima, poručili su iz te partije.

Kako su saopštili, rješavanje konkretnih problema običnih građana i stvaranje uslova za kvalitetniji život u fokusu su aktivnosti SNP-a što nailazi na veliku podršku Novljana.

"Kao nova vlast, novac Novljana uložićemo u poboljšanje uslova života u gradu, a ne za punjenje džepova tajkuna kako je radila dosadašnja vlast. Vrijeme je za promjene na bolje", poručili su iz SNP-a.

U okviru predizbornih aktivnosti održan je sastanak članova SNP-a sa područja Mjesne zajednice (MZ) Igalo, u Opštini Herceg Novi.

Kandidati sa liste „SNP-Herceg Novi-mr Danijela Đurović - Ustani i pobijedi - Samo za Novi“ - Saša Kulinović, Dragana Stanišić, Vuk Bulatović, Božidar Mračević i Željko Bajčeta, definisali su obavezu ostvarenja deset ključnih prioriteta za tu MZ, među kojima su izgradnja pijace u Igalu i trotoara Topla-Igalo.

"Među ključnim prioritetima su i rekonstrukcije puta na Gomili (Šišter), trotoara od pošte u Igalu do hotela „Palmon bay“ i šetališta od Galeba do Titove vile u Igalu, kao i sanacija lokalne putne mreže Gomila-Drenovik", kaže se u u saopštenju.

Kako se navodi, među prioritetima su i izgradnje kapele u Igalu, sportsko-rekreativne zone – Žvinje (MTB staza-pješačka trim staza), stepeništa od kuće Spajića prema Miljanićima, kao i proširenje dijela magistrale prema Mojdeškom putu.

Bonus video: