Šćepanović: Glas za Crnogorsku je glas za Herceg Novi i Crnu Goru

On je istakao da bi Crna Gora trebalo da bude jedina domovina svim njenim stanovnicima
384 pregleda 19 komentar(a)
Ranko Šćepanović, Foto: Crnogorska
Ranko Šćepanović, Foto: Crnogorska
Ažurirano: 15.04.2017. 15:09h

Glas za Crnogorsku u Herceg Novom glas je za bolji život tog grada, ali i za našu državu Crnu Goru, rekao je danas na promotivnom skupu u Herceg Novom zamjenik predsjednika Crnogorske Ranko Šćepanović.

Šćepanović je kazao da je prisustvo velikog broja mladih aktivista Crnogorske, koji su budućnost Herceg Novog i Crne Gore, još jedna potvrda da su Novljani prepoznali iskrenost i čestitost kandidata te stranke koji su sastavili precizan i realan program za rješavanje nagomilanih problema tog grada.

"To nam dodatno uliva nadu i sigurnost da očekujemo dobar rezultat, a mi ćemo ukazano povjerenje opravdati beskompromisnom borbom za dobrobit gradjanki i gradjana Herceg Novog", dodao je Šćepanović.

On je rekao da su kompletno angažovanje i svi ciljevi Crnogorske usmjereni da Crna Gora bude slobodna i prosperitetna domovina svih njenih gradjana, podjednakih šansi za sve, bez obzira na nacionalnu, vjersku i političku opredijeljenost.

On je istakao da bi Crna Gora trebalo da bude jedina domovina svim njenim stanovnicima.

"Mora se prekinuti sa "maćehinskim" odnosom prema građankama i građanima koji nijesu bili skloni i bliski vladajućim garniturama. Ubijeđen sam da je došlo vrijeme da se Crna Gora voli znanjem, profesionalnošću, pripadanjem i brigom za jedinu zemlju koju volimo i želimo u njoj da živimo ponosno i dostojno, kako i zaslužujemo”, zaključio je Šćepanović.

Nosilac liste Crnogorska Milan Lakićević kazao je da ta stranka vodi kampanju časno i pošteno kako i dolikuje imenu partije.

On je istakao da Crnogorska i po programu i po ljudima zaslužuje podršku na izborima 7.maja.

Lakićević je pozvao Novljane da 7. maja zaokruže broj sedam i da glasaju za Crnogorsku.

Bonus video: