Mandić: Vaskrs da podsjeti na tradicionalne vrijednosti

Mandić je poželio da Vaskrs podari mudrost i hrabrost da se izdrži svaki napad onih koji su, kako je rekao, ogrezli u zlu i mržnji, i da se istraje u borbi za one vrijednosti koje su krasile naše slavne pretke
11 komentar(a)
Andrija Mandić, Foto: Savo Prelević
Andrija Mandić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.04.2017. 13:16h

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Irineju, mitropolitu crnogorsko-primorskom i arhiepiskopu cetinjskom Amfilohiju, episkopu budimljansko-nikšićkom i administratoru eparhije mileševske Joanikiju.

Vaskrs je čestitao i episkopu zahumsko-hercegovačkom i primorskom Grigoriju i svim vjernicima Srpske pravoslavne crkve i poželio da ih provedu u zdravlju i miru.

Mandić je poželio da Vaskrs podari mudrost i hrabrost da se izdrži svaki napad onih koji su, kako je rekao, ogrezli u zlu i mržnji, i da se istraje u borbi za one vrijednosti koje su krasile naše slavne pretke.

"Još jednom se srpski narod, a posebno u Crnoj Gori, nalazi pred brojnim izazovima i preprekama, ali kao i uvijek kroz istoriju, vjera u Boga i naše jedinstvo i slogu bila je jača od svih neprijatelja", poručio je Mandić.

Bonus video: