DPS: Medojević zadao završni udarac Mandiću i Kneževiću

DPS takođe navodi da, kakav god bio odgovor Medojevića i DF-a na optužnice, treba da znaju da je država "uvijek korak ispred njih mnogo pozvanija i spremnija da odgovori na njihove prijetnje
97 pregleda 51 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 13.04.2017. 12:48h

Nebojša Medojević je svojim sinošnjim nastupom na RTCG zadao završni udarac upravo svojim partijskim drugovima Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću. Poslije svih pokušaja bacanja prašine u oči ukupnoj javnosti, u pokušaju da operu ruke od nedjela koja su činili, samo im je još falio Medojević da ih „brani“, navodi se u saopštenju DPS upućeno na račun funkcionera Demokratskog fronta.

"Ovaj politički pajac bez partije i birača ponovio je u svom napadu logoreje čitav niz laži i prijetnji koje lideri Demokratskog fronta ponavljaju kao papagaji, a koje su kreirane rukom njihovih inostranih nalogodavaca i finasijera. Posljednji napori lidera DF-a pred podizanje optužnice protiv Mandića i Kneževića da se spasu od odgovornosti za planirano krvoproliće 16. oktobra 2016, i to Medojevićevim nastupom na RTCG, samo je potvrdio da ovi politički teroristi u pokušaju ne prezaju ni od čega, pa čak ni od toga da preko Javnog servisa ponove monstruozne prijetnje SDT-u, ostalim državim institucijama, ali i svim građanima Crne Gore. Jer, ne može se drugačije tumačiti Medojevićeva zloslutna rečenica da će „DF imati odgovor na optužnice“", piše u saopštenju.

DPS takođe navodi da, kakav god bio odgovor Medojevića i DF-a na optužnice, treba da znaju da je država "uvijek korak ispred njih mnogo pozvanija i spremnija da odgovori na njihove prijetnje".

"S obzirom na to da Medojevića odavno niko ne doživljava ozbiljno, više od njegovih prijetnji brine medijski prostor koji Javni servis RTCG ustupa ljudima sa optužnice za pokušaj terorističkog napada, da kroz njihove programe vrše pritisak na crnogorsko tužilaštvo i pravosuđe i prijete da će nešto učiniti ako se institucije usude da rade svoj posao. Mada je Nebojša Medojević sinoć tvrdio da „nije član nijedne službe“, realnost iz koje je on odavno izuzet ga demantuje. Taj politički komedijaš je u besprizornoj antidržavnoj izdajničkoj službi, u službi novca, u službi vječite borbe za kakav-takav uticaj, u kriminalno-švercerskoj službi i u svim mogućim službama u kojima se obavljaju prljavi poslovi. Da nije tako, Medojević bi odavno pružio racionalno objašnjenje zašto je sarađivao sa Zemunskim klanom uoči ubistva srpskog premijera Zorana Đinđića, zašto se bavio zelenaškim poslovima, odakle njegovom šuri i vozaču 100.000 dolara u kešu, u automobilu koji je „poštena opozicija“ kupila za gotovo 100.000 eura... I mnoge druge stvari koje Medojević namjerno „zaboravlja“. No, ima vremena i za njega, pravda možda jeste spora, ali stigne svakoga. Neka se u to uvjeri na primjeru svojih partnera Mandića i Kneževića", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Bonus video: