SNP predao listu u Novom, Danijela Đurović nosilac liste

"Veliki broj potpisa podrške listi SNP-a ubjedljivo govori o jasnom opredjeljenju Novljana za hitne i korjenite promjene načina upravljanja gradom u prethodne dvije godine, koji su obilježili nesposobnost, nestručnost i brojne afere", kaže se u saopštenju
5 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 12.04.2017. 12:19h

Socijalistička narodna partija (SNP) predala je danas odborničku listu za lokalne izbore u Herceg Novom, na čijem je čelu predsjednica hercegnovskog odbora te stranke, Danijela Đurović.

Kako je saopšteno iz SNP-a, na listi pod nazivom „SNP-Herceg Novi - Danijela Đurović - Ustani i pobijedi - Samo za Novi“ nalaze se 34 odbornička kandidata.

Listu je, kako su kazali, podržalo više od 700 građana Herceg Novog, što je mnogostruko više od potrebnog broja potpisa.

"Veliki broj potpisa podrške listi SNP-a ubjedljivo govori o jasnom opredjeljenju Novljana za hitne i korjenite promjene načina upravljanja gradom u prethodne dvije godine, koji su obilježili nesposobnost, nestručnost i brojne afere", kaže se u saopštenju.

Navodi se da je lista SNP-a, na kojoj su više od trećine žene, kao i veliki broj novih mladih lica, garant pobjede na izborima 7. maja i promjena na bolje.

"Nove vlasti u Novom neće biti bez SNP-a, a Demokratska partija socijalista (DPS) će ponovo preći u zaslužene opozicione klupe", ističe se u saopštenju.

Iz SNP-a su poručili da njihovi odbornički kandidati, koji su buduća vlast, znaju, umiju i mogu da vrate stari sjaj grada pod Orjenom.

Prema njihovim riječima, Herceg Novi više nikada ne smije biti jatak DPS organizovanih kriminalnih grupa i taoc interesnih lobija, već grad slobodnih i dostojanstvenih građana.

"Uzećemo Novi iz ruku onih koji su ga oteli i prodaju u bescenje, i vratiti najboljim, koji će ga domaćinskom upravom učiniti sigurnim i bogatim mjestom za život svih njegovih građana. Zato je vrijeme da ustanemo i pobijedimo za naš Novi. Da se o Novom odlučuje u Novom i za Novi", kaže se u saopštenju.

Bonus video: