"Izbor" o koalicijama: Svi su obrodošli osim DPS a

“Mi nismo političari, nego građani čiji je imperativ dobro, a opšti cilj samoodrživi Herceg Novi kako bi iskoristio znanje i resurse. Mi imamo i znanje i vještine da kroz odgovarajuće projekte naš izborni program i realizujemo", istakao je Grgurević
71 pregleda 4 komentar(a)
Izbor, Foto: Slavica Kosić
Izbor, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 11.04.2017. 13:19h

Pod sloganom “Za Herceg Novi – Da” danas je izbornu listi predala i grupa birača Izbor. Nosilac liste je Dušan Radović Krušo.

“Vrijeme je da zauzmemo pozitivan stav i da kažemo DA, sezoni koja treba da traje 365 dana u godini, DA našoj djeci koja treba da ostanu u gradu i da rade, DA da kažemo svim razvojnim projektima koji treba da transformišu lice Herceg Novog “, kazao je kandidat za odbornika Nikša Grgurević.

“Mi nismo političari, nego građani čiji je imperativ dobro, a opšti cilj samoodrživi Herceg Novi kako bi iskoristio znanje i resurse. Mi imamo i znanje i vještine da kroz odgovarajuće projekte naš izborni program i realizujemo", istakao je Grgurević.

Na listi su ljudi različitih profila, obrazovanja i političkih pogleda, ali ih osim ljubavi prema Herceg Novom, povezuje i “jaka želja, volja, umijeće, da realizuju sve one aktivnosti koje će podići naš grad na mjesto koje mu pripada”, objasnio je Grgurević.Odgovarajući na pitanje o postizbornim koalicijama Izbora, Grgurević je kazao da su “dobrodošli svi čiji je imperativ opšte dobro, a cilj samoodrživi Herceg Novi.Stav Dušana Radovića Kruša je nešto drugačiji: ”svi su dobrodošli osim DPS-a, koji je imao šansu, a nije je iskoristio”.

Bonus video: