Demokrate odgovorile Bojoviću: Brutalne neistine da Bečić radi na razbijanju DF u Pljevljima

„Dakle, ako ikada ponudite i jedan jedini dokaz da smo sa uvaženom gospodom razgovarali o funkcijama, pozicijama i stranačkim kombinatorikama, spremni smo da ugasimo politički subjekt, koji neumorno napadate od samog osnivanja, samo zato što bilježimo konstantan rast“, kaže se u reagovanju
102 pregleda 88 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 07.04.2017. 19:57h

Demokratska Crna Gora nazvala je brutalnim neistinama tvrdnje Demokratskog fronta (DF) da lider Demokrata Aleksa Bečić radi na razbijanju tog političkog saveza u Pljevljima, ocjenjujući da DF u toj partiji traži razloge za unutarstranačke sukobe.

Funkcioner DF, Vladislav Bojović, optužio je danas Bečića da radi sve u pokušaju da razbije taj politički savez u Pljevljima, i da je njihovim bivšim članovima za tu uslugu “nudio logistiku, mjesta predsjednika odbora i nosioca liste Demokrata“.

U reagovanju Demokrata navodi se da je brutalna neistina da je Bečić, ili bilo koji predstavnik te stranke, od njenog osnivanja do danas, sa bilo kim razgovarao o raspodjeli funkcija u Demokratskoj Crnoj Gori.

Prema njihovim riječima, po kusurenju i trgovini funkcijama su poznati neki drugi, „a skoro vrijeme će pokazati zašto su Demokrate već neko vrijeme predmet monstruoznih izmišljotina i brutalnih napada, od strane DF-a“.

„Dakle, ako ikada ponudite i jedan jedini dokaz da smo sa uvaženom gospodom razgovarali o funkcijama, pozicijama i stranačkim kombinatorikama, spremni smo da ugasimo politički subjekt, koji neumorno napadate od samog osnivanja, samo zato što bilježimo konstantan rast“, kaže se u reagovanju.

Navodi se da je u Demokratskoj Crnoj Gori vrata širom otvorena za sve mlade, stručne i perspektivne ljude, koji se politikom ne bave iz interesa, već osnovne ljudske potrebe za promjenama. „I nama je uvijek drago kad se naš demokratski tim širi ljudima koji su nosioci karaktera koji sadrži upravo takve osobine“.

„Koliko ste opsjednuti nama, skloni ste da, u maniru paranoika, razloge za unutarstranačke sukobe tražite u Demokratama“, ocijenili su iz te stranke.

Oni su poručili DF-u da ih ostavljaju da se bave opozicionim subjektima i napadima na Demokrate, „a mi ćemo nastaviti da raskrinkavamo Demokratsku partiju socijalista i organizovane kriminalne grupe“.

„Međutim, ako nastavite sa ovakvim napadima, dobićete oštar i argumentovan odgovor“, dodaje se u reagovanju.

Bonus video: