Vuković na "Gintašu" razgovarao sa građanima i prodavcima

Kako je saopšteno iz Media tima DPS-a, Vukoviću su građani i prodavci poručili da su i ovog puta uvjereni u pobjedu koalicije u Glavnom gradu, te da im je drago što se pruža šansa mladim i obrazovanim ljudima
197 pregleda 9 komentar(a)
Ivan Vuković, Foto: DPS
Ivan Vuković, Foto: DPS
Ažurirano: 12.05.2018. 15:21h

Nosilac liste "Za dobro građana Podgorice – Pobjednička koalicija Milo Đukanović" dr Ivan Vuković u pratnji kandidata za odbornike i aktivista Demokratske partije socijalista, obišao je zelenu pijacu "Gintaš" i razgovarao sa građanima, prodavcima i zakupcima tezgi.

Kako je saopšteno iz Media tima DPS-a, Vukoviću su građani i prodavci poručili da su i ovog puta uvjereni u pobjedu koalicije u Glavnom gradu, te da im je drago što se pruža šansa mladim i obrazovanim ljudima.

Oni su sa Vukovićem, kako se dodaje, razgovarali i o očekivanjima koja imaju od Glavnog grada i njegove uprave kada je riječ o poboljšanju uslova svakodnevnog života u Podgorici.

Kandidati za odbornike liste "Za dobro građana Podgorice – Pobjednička koalicija Milo Đukanović" narednih dana će kroz niz aktivnosti upoznati građane sa izbornim programom i planovima za dalji razvoj Podgorice.

Galerija

Bonus video: