SDP predala listu u Plavu: Cilj spriječiti odlazak mladih iz grada

“Promjene koje smo tražili na državnom nivou kroz kandidaturu dr Draginje Vuksanović, smo do sada u Plavu pokazivali na djelu, a vjerujemo da ćemo tako i nastaviti”
82 pregleda 7 komentar(a)
SDP Plav, predaja liste, Foto: Socijaldemokratska partija Crne Gore
SDP Plav, predaja liste, Foto: Socijaldemokratska partija Crne Gore
Ažurirano: 01.05.2018. 08:44h

Plavski odbor SDP-a predao je danas izbornu listu za predstojeće lokalne izbore.

Nosilac liste ing Medo Markišić je tom prilikom izjavio je da se na odborničkoj listi “SDP Plav - Promjene na djelu” pored članova koji su u proteklom periodu pokazali da znaju da odgovorno i profesionalno vode lokalnu samoupravu, nalazi se i veliki broj mladih ljudi koji su odlučni da se posvete zavičaju i daju svoj doprinos njegovom razvoju.

“Ta činjenica ide u prilog i našem izbornom sloganu 'Promjene na djelu', jer dvije trećine mladih je prvi put na listi, i imaće priliku da učestvuje u vlasti, i pokrenu nove promjene. A nama iskusnijima je pripala ta čast da zajedno sa njima, tu njihovu energiju i entuzijazam usmjerimo u pravom smjeru, izjavio je Markišić.

To je, naglasio je on, i jedan od glavnih ciljeva SDP-a u Plavu, da se zadrži što više mladih, i da im se se kroz stvaranje još povoljnijeg poslovnog ambijenta, omogući otvaranje novih radnih mjesta, kako bi se zaustavilo njihovo dalje iseljavanje.

“Promjene koje smo tražili na državnom nivou kroz kandidaturu dr Draginje Vuksanović, smo do sada u Plavu pokazivali na djelu, a vjerujemo da ćemo tako i nastaviti”, kazao je Markišić.

Bonus video: