Crnogorska: Herceg Novi je grad za ponos

Crnogorska svoju kandidaturu vidi kao jasan znak da su vrata Herceg Novog širom otvorena za sve političke subjekte koji poštuju državu Crnu Goru i sve njene građane
14 komentar(a)
Crnogorska, Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Crnogorska, Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 06.04.2017. 11:43h

Naše učešće na zakazanim lokalnim izborima je jasan znak da su vrata Herceg Novog širom otvorena za sve patriotske snage koje vole i poštuju svoju državu Crnu Goru i sve njene građane, navodi se u saopštenju Crnogorske pred lokalne izbore u Herceg Novom.

"Dugi niz godina zbog politikanstva, neznanja i nerazumijevanja, Herceg Novi se pokušavao vještački izmjestiti iz Crne Gore. Nezrelom politikom pokušavao je predstavljati oazu tuđih snova i tuđih interesa, a aktuelna vlast na državnom nivou nije imala ni volje, ni dovoljno smisla i afiniteta da mu da značaj i poštovanje, kakve svakako zaslužuje u svojoj Crnoj Gori", dodaje se u saopštenju.

Kako smatraju, devastacija primorja se loša iskustva ne smiju ponoviti i u njihovom gradu, a izbori vide kao pravu priliku da svi oni koji vole svoj grad ponude svoje angažovanje za sveukupni napredak Herceg Novog.

"Za tako iskreni poduhvat obnove svih vrijednosti našeg drevnog grada, Crnogorska stoji na raspolaganju svim njegovim građanima, koji sa nama dijele iste vrijednosti", zaključili su.

Bonus video: