Demokrate počele kampanju "od vrata do vrata" u Herceg Novom

Članovi Mladih demokrata su tokom prvog dana kampanje obišli su preko 900 domaćinstava
71 pregleda 46 komentar(a)
Demokrate, Herceg Novi, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate, Herceg Novi, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 04.04.2017. 09:23h

Demokratska Crna Gora počela je kampanju "od vrata do vrata" pred lokalne izbore u Herceg Novom.

"Krenuli smo u „oslobađanje“ još jednog grada od DPS-a i organizovanih kriminalnih grupa. Naime, nakon što je Demokratska partija socijalista pobijeđena u njihovih tvrdim uporištima – Budvi i Kotoru, uz najveći doprinos upravo Demokrata, mi nemamo dilemu da ćemo nokautirati kumove i drugove šefa organizovane kriminalne grupe i u Herceg Novom, nekada i formalno bastionu slobodne misli i riječi. I kako drugačije približiti ideje iz programa „Pobjede, a ne podjele“ i konkretna rješenja za Novi, ako ne direktnim razgovorom sa stanovnicima grada pod Orjenom. Zato, mladi volonteri Demokrata, kako su to činili i ranije, nošeni entuzijazmom i voljom za promjenama, a poučeni iskustvom da do njih zaista može doći i da njihov rad daje veoma vidljive rezultate, počeli su sa kampanjom „od vrata do vrata“ u susret lokalnim izborima u Herceg Novom, koji se održavaju 7. maja ove godine", navode iz partije.

Članovi Mladih demokrata su tokom prvog dana kampanje obišli su preko 900 domaćinstava u naseljima Mojdež, Sutorina, Sušćepan, Rateševina, Žvinje, Njivice, Bajkovina, Prijevor, Drenovik i Igalo.

"Zabilježili su procenat podrške od 25,4% za Demokrate, koji samo potvrđuje rezultate nekih nedavno objavljenih anketa i ogromnu podršku koju ideje, ciljevi i zalaganja Demokrata zavređuju u ovoj primorskoj opštini. Da se Demokratama najviše vjeruje pokazatelj je i stalan priliv članstva, i to ne malog broja onih koji su nekada glasali DPS. Neki od njih su to i lično saopštili predsjedniku Demokratske Crne Gore, Aleksi Bečiću, koji je u društvu generalnog sekretara Demokrata, Borisa Bogdanovića i predsjednika Opštinskog odbora Herceg Novi, Stevana Katića, srdačno dočekan u svim novljanskim domovima koje je posjetio", zaključuje se.

Bonus video: