Vujanović uputio Putinu telegram saučešća: Crna Gora dijeli bol Rusije u žalosti

U ime građana Crne Gore i lično, upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća zbog ogromnog gubitka ljudskih života u tragediji terorističkim napadom u podzemnoj željeznici u Sankt Petersburgu”, kaže se u telegram Vujanovića
9 komentar(a)
Filip Vujanović, Foto: Savo Prelević
Filip Vujanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.04.2017. 10:43h

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović uputio je ruskom kolegi Vladimiru Putinu telegram povodom terorističkog napada u Sankt Peterburgu u kom je poginulo 14 osoba.

“U ime građana Crne Gore i lično, upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća zbog ogromnog gubitka ljudskih života u tragediji terorističkim napadom u podzemnoj željeznici u Sankt Petersburgu”, kaže se u telegram Vujanovića.

Kako se navodi, u Crnoj Gori je vijest o nevino stradalim primljena sa dubokom tugom i osjećajem ogorčenosti zbog tog bezumnog nasilja.

“U mislima smo sa porodicama i prijateljima nevinih žrtava. Crna Gora dijeli bol Rusije u žalosti”, naveo je Vujanović,

Kako je kazao, ta tragedija je još jedno upozorenje da se terorizam mora iskorjeniti, odlučnom akcijom međunarodne zajednice.

“Uvjeren sam da će državne institucije Rusije preduzeti sve kako bi planere i izvršioce ovog terorističkog napada priveli pravdi”, rekao je Vujanović.

Bonus video: