Muhović: Ramada partija se prodala za 20.000 eura

Iz petnjičkog SDP-a juče su kazali da je imenovanjem potpredsjednika Opštine iz SD-a politička bahatost i nasilje DPS-a nad Opštinom i njenim građanima doživjela vrhunac
0 komentar(a)
Adnan Muhović, Foto: Savo Prelević
Adnan Muhović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.04.2017. 05:51h

Imenovanje potpredsjednika Opštine Petnjica iz redova Socijaldemokrata (SD) dokaz je da su DPS i SD potpisali tajni koalicioni sporazum jos 30. 12. 2016.godine, tvrdi smijenjeni predsjednik SO Petnjica Adnan Muhović.

“To je i predsjednik petnjičkog DPS-a i sam nenamjerno potvrdio u jednoj od svojih posljednjih izjava. Ono što nam je bilo nepoznato, jeste cijena za koju se “Ramada partija” prodala, za koju je pristala da kao opoziciona partija glasa u interesu DPS-a, a u cilju rušenja Bošnjačke stranke. Ta cijena, cijenjeni građani, iznosi 20.000 eura, koliko će DPS platiti ovoj satelitskoj partiji kroz uplaćivanje bruto zarada novom potpredsjedniku”, naveo je Muhović.

Iz petnjičkog SDP-a juče su kazali da je imenovanjem potpredsjednika Opštine iz SD-a politička bahatost i nasilje DPS-a nad Opštinom i njenim građanima doživjela vrhunac.

Bonus video: