DPS će nastupiti samostalno na izborima u Herceg Novom

“Po okončanju procedure upoznaćemo javnost sa izbornom listom za predstojeće lokalne izbore i nosiocem liste”, najavio je Radović
86 pregleda 0 komentar(a)
Slobodan Radović Krušo, Foto: DPS Herceg Novi
Slobodan Radović Krušo, Foto: DPS Herceg Novi
Ažurirano: 01.04.2017. 10:44h

Demokratska partija socijalista (DPS) nastupiće samostalno na izborima u Herceg Novom 7. maja, saopštio je predsjednik hercegnovskog odbora te partije, Slobodan Radović, navodeći da očekuju pobjedu.

“Spremni smo da sa partijama i građanskim grupacijama koje dijele slične vrijednosti i uvjerenja razgovaramo o postizbornim koalicijama”, kazao je Radović agenciji MINA.

Na pitanje da li su odlučili ko će biti nosilac liste, Radović je naveo da su, shodno proceduri i Statutu DPS-a, u toku redovne aktivnosti oko izbora nosioca liste.

“Po okončanju procedure upoznaćemo javnost sa izbornom listom za predstojeće lokalne izbore i nosiocem liste”, najavio je Radović.

U DPS-u, kako je rekao, očekuju pobjedu.

“Uvjeren sam da građani Herceg Novog znaju da prepoznaju one koji rade i one koji daju prazna obećanja, one koji su spremni da povuku grad naprijed, da ga razviju i modernizuju i one koji bi da naš prelijepi grad drže i dalje zarobljenim u prošlosti, one koji su spremni da poboljšaju kvalitet života građana Herceg Novog i one koji razmišljaju samo o sebi”, kazao je Radović.

Bonus video: