URA: Školska takmičenja "pod budnim okom" Đukanovića

"Đukanović nas je odavno uvjerio da nije spreman da poštuje zakone, niti da ima elementarnu pristojnost. Stoga, ne čudi ono na šta su djeca ovih dana primorana da posmatraju u hali gdje se održavaju takmičenja"
68 pregleda 3 komentar(a)
dvorana Nikoljac, Foto: Građanski pokret URA
dvorana Nikoljac, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 12.04.2018. 10:17h

Slike predsjedničkog kandidata Mila Đukanovića i dalje su u Sportskoj hali Nikoljac u Bijelom Polju gdje je prije tri dana održana predizborna tribina ovog predsjedničkog kandidata uprkos tome što se ovih dana u toj hali održavaju opštinska školska takmičenja u sportskim igrama, saopštili su iz odbora URA u Bijelom Polju.

"Radi se o klasičnoj zloupotrebi djece i zloupotrebi javne gradske ustanove u predizborne svrhe. Apelujemo na nadležne da odmah uklone predizborne transparente Đukanovića sa ovog mjesta, posebno imajući u vidu da se ovih dana u hali održavaju školska sportska takmičenja", istakli su iz odbora URA u Bijelom Polju.

Dodaju da bi elementarna stvar pristojnosti od predsjedničkih kandidata koji traže podršku od građana Crne Gore bila da ne krše zakone i javne resurse ne koriste u svrhu svoje političke promocije.

"Đukanović nas je odavno uvjerio da nije spreman da poštuje zakone, niti da ima elementarnu pristojnost. Stoga, ne čudi ono na šta su djeca ovih dana primorana da posmatraju u hali gdje se održavaju takmičenja", zaključili su u odboru URA Bijelo Polje.

Bonus video: