Podgorica za 21. vijek: Ono što su pokrali DPS-ovi funkcioneri bilo bi dovoljno za moderan evropski grad

"Od 10,5 miliona eura koje ste poklonili bratu Acu mi ćemo uraditi šetalište, umjesto Marovićevih miliona sagradićemo bolnice, Pavićevićevih škole i vrtiće, Kuljačinih parkove i turističke atrakcije, Radojičićeve iskoristiti za autobuse i tramvaje..."
12 komentar(a)
Koalicija za 21. vijek, Foto: Za 21. vijek
Koalicija za 21. vijek, Foto: Za 21. vijek
Ažurirano: 20.05.2018. 08:54h

Ne gajimo iluziju da odlazeći gradonačelnik Podgorice ne piše saopštenja, jer se jedva snalazi i u sastavljanju prosto proširene rečenice, navodi se u reagovanju iz koalicije “Podgorica za 21. vijek”, na saopštenje DPS-a u kojem stoji da Stijepović ne piše saopštenja DPS-u.

“Međutim gajimo iluziju kao i svi građani glavnog grada da DPS može da izađe sa saopštenjem u kojem govori o projektima koje su uradili za prethodnog mandata. To je zaista u nivou naučne fantastike jednako kao što je DPS-u Ajfelov toranj ili Kip slobode”, ističu oni.

Kažu i da će za razliku od njih koalicija "Za 21. vijek" od Podgorice napraviti pravi evropski grad.

"Od 10,5 miliona eura koje ste poklonili bratu Acu mi ćemo uraditi šetalište, umjesto Marovićevih miliona sagradićemo bolnice, Pavićevićevih škole i vrtiće, Kuljačinih parkove i turističke atrakcije, Radojičićeve iskoristiti za autobuse i tramvaje, a sve kako bi jednom za vazda raščistili sa vašom pogubnom politikom prema Podgorici i prema Crnoj Gori", naglašavaju oni.

Zaključuju i da je svakako bolje stajati pored bilo koga "nego li pored Mila Đukanovića i Miomira Mugoše".

Bonus video: