Vujanović: Crna Gora da nastavi da bude dobar primjer regiona

Vujanović je, kako je kazao, posebno zadovoljstvo što je Luksemburg ratifikovao Pristupni protokol, sa jasnom porukom da Crna Gora treba da bude član NATO
4 komentar(a)
Filip Vujanović, Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore
Filip Vujanović, Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore
Ažurirano: 30.03.2017. 13:27h

Crnogorski predsjednik, Filip Vujanović, uvjeren je da će Crna Gora nastaviti da bude dobar primjer regiona, uz punu posvećenost njegovoj stabilnosti i razvoju.

Vujanovović je danas primio ministra vanjskih i evropskih poslova Luksemburga Žana Aselborna, i iskazao poštovanje za podršku Luksemburga evropskim i evroatlanskim integracijama Crne Gore.

Vujanović je, kako je kazao, posebno zadovoljstvo što je Luksemburg ratifikovao Pristupni protokol, sa jasnom porukom da Crna Gora treba da bude član NATO.

“Saopštio je uvjerenje da će Crna Gora nastaviti da bude dobar primjer regiona, uz punu posvećenost njegovoj stabilnosti i razvoju”, kaže se u saopštenju iz kabineta Vujanovića.

Aselborn se, kako se navodi, saglasio u ocjeni vrijednosti crnogorskih evropskih i evroatlanskih integracija.

“Iskazao je zadovoljstvo što će Crna Gora uskoro biti punopravan članica NATO-a, kao i uvjerenje da će nastaviti sa maksimalnom posvećenošću evropskim integracijama”, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: