Muratović: Petnjica ne zaslužuje predstavnike koji će odrediti sebi cijenu

On je dodao da ako Adrović pak sve to zna onda se "krajnje neznaveno stavio u odbranu političke korupcije i na ovaj način bezmalo postao saučesnik svega i prikazao se u svjetlu nekog ko će takođe iznevjeriti podršku koju dobije na način kako su to uradili oni u čiju odbranu staje"
88 pregleda 1 komentar(a)
petnjica tufik_1, Foto: Arhiva "Vijesti"
petnjica tufik_1, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 28.03.2017. 17:05h

Član OO SDP Petnjica Mijaz Muratović kazao je da Petnjica ne zaslužuje predstavnike koji će odrediti sebi cijenu.

On je reagovao na jučerašnje saopštenje člana Glavnog odbora SD-a, Sadata Adrovića,

Socijaldemokrate (SD) Crne Gore apelovale su na sve političke subjekte na teritoriji opštine Petnjica da smire tenzije i da se fokusiraju na zajednički rad na razvoju i prosperitetu tog kraja.

Kako se navodi u saopštenju člana Glavnog odbora SD-a, Sadata Adrovića, predstavnici određenih političkih partija ovih dana, umjesto da djeluju pomirujuće i ohrabruju dijalog, koriste uvredama i neprimjerenim rječnikom, čime dodatno zbunjuju građane Petnjice.

"Godpodin Adrović vjerovatno i ne zna za saopštenje koje je izašlo u njegovo ime, obzirom na to da je tvrdio da nije znao ni za prošli put kada mu se ime našlo u društvu jednog broja političkih trgovaca, a ispod dirigovanog i programiranog saopštenja. Nadamo se da on to ne zna i da je ipak neko ko bi, da je kojim slučajem odbornik, nakon svog neslaganja, vratio mandat listi sa koje ga je oteo i ne bi sebi dozvolio da bude u Petnjici samo još jedan politički preletač i trgovac kao neki. Ako i zna za ovo "svoje saopštenje", onda sigurno nije čuo za pohvale koje je njegovom predsjedniku uputio četnički vojvoda Mileta Pavićević", kazao je Muratović

On je dodao da ako Adrović pak sve to zna onda se "krajnje neznaveno stavio u odbranu političke korupcije i na ovaj način bezmalo postao saučesnik svega i prikazao se u svjetlu nekog ko će takođe iznevjeriti podršku koju dobije na način kako su to uradili oni u čiju odbranu staje."

"Vi građanima predstavljate vas kao neku političku kulturu, a svi znaju da se vaša kultura svodi na samo lični interes i da ste skupove za vaše osnivanje plaćali novcem građana i tako pokazali da veoma dobro brinete za državu. Još nam vi pricate o Bihorskom dostojanstvu, pa vi ste daleko od toga. U svakom slučaju, podsjećamo građane Petnjice još jednom na to da sada u Petnjici vlada jednopartijska većina nastala krađom mandata, izdajom, i politickom trgovinom iz isključivo ličnih interesa pojedinaca koji u tim trgovinama učestvuju. Petnjica ne zaslužuje predstavnike koji će odrediti sebi cijenu, i čak po cijenu iseljavanja i najbližih svojih, a zarad usko ličnih interesa pribjeći koruptivnom ponašanju", zaključio je Muratović.

Bonus video: