Demokrate: Upozoravamo onog ko se krije iza saopštenja DF da ne napada kolege iz opozicije

"U parcijalnim poduhvatima predizbornih koalicionih partnera Koalicije "Da radi Nikšić" i budućih predizbornih koalicionih partnera u Herceg Novom, koje imaju za cilj ubiranje političkih poena pred lokalne izbore u Herceg Novom, nikada nećemo učestvovati", rekao je između ostalog potpredsjednik Demokrata, Momo Koprivica
77 pregleda 28 komentar(a)
Momo Koprivica, Foto: Demokrate
Momo Koprivica, Foto: Demokrate
Ažurirano: 27.03.2017. 15:58h

Upozoravamo onog čiji rukopis prepoznajemo, a koji se krije iza saopštenja Demokratskog fronta (DF), da ne napada kolege iz opozicije i otvara frontove za ničim izazvane svađe pred lokalne izbore u Herceg Novom, saopštio je danas Momo Koprivica, potpredsjednik Demokratske Crne Gore.

On je reagovao povodim današnjeg saopštenja DF Nikšić u kome su iz tog političkog saveza poručili da očekuju Demokrate, SDP i URA na protestu 30. marta.

"Demokrate će uvijek biti dio zajedničkih akcija opozicije koje su plod dogovora, koordinacije, planskog i produktivnog pristupa. Sve jedinstvene, demokratske i građanske akcije, koje imaju za cilj ostvarenje opšteg interesa, uvijek ćemo podržati, i to blanko. U parcijalnim poduhvatima predizbornih koalicionih partnera Koalicije "Da radi Nikšić" i budućih predizbornih koalicionih partnera u Herceg Novom, koje imaju za cilj ubiranje političkih poena pred lokalne izbore u Herceg Novom, nikada nećemo učestvovati. Pri tome, odluka SDP-a neće biti od značaja za podršku ovom skupu, ukoliko ga svi osim njih podrže, kako je bilo i na prethodnom skupu, koji smo podržali, a koji ste preko noći zaboravili. Zaboravili ste i na naše brojne solidarnosti sa vašim subjektom u trenucima kada vam je bilo najteže. Vi i dalje zaboravljajte, a mi ćemo pamtiti", istakao je Koprivica.

On je dodao da se Demokrate nadaju da ovaj kako ističu ničim izazvan napad nije produkt istraživanja javnog mnjenja, po kojem Demokrate bilježe rapidan rast, a DPS strmoglav pad.

"Nadamo se i da monstruozno podmetanje i zloupotreba žrtava NATO agresije u ovom bjesumučnom napadu nema nikakve veze sa ostvarenjem nauma “opozicija - to sam ja”. Pijetet prema žrtvama Nato agresije nosimo u srcu, a ne investiramo svakodnevno preko portala, kako bi kupili besplatne političke poene na patnji našeg naroda. Na kraju, naša je odluka da se isključivo bavimo DPS-om i organizovanim kriminalnim grupama, a ne presipanjem glasova iz jednog u drugi opozicioni politički subjekt. Ako hoćete tako, u nama imate partnere, a ako nećete, dobićete žestok odgovor", kazao je Koprivica.

Bonus video: