Premijer: Krivokapić želi da se po svaku cijenu vrati u vlast

"Rekao sam, vratite se u parlament i u parlamentu ćete imati mogućnost da uđete u Vladu. Moja Vlada je otvorena i za vas, ako to želite. Pošto su rekli da ih to ne interesuje, onda će sačekati kada će ti izbori biti"
16 komentar(a)
Duško Marković, Foto: Gov.me
Duško Marković, Foto: Gov.me
Ažurirano: 24.03.2017. 19:13h

Ponavljanja parlamentarnih izbora neće biti. Ova Vlada ima puni mandat, apsolutnu većinu i međunarodnu podršku, poručio je premijer Duško Marković danas iz Bijelog Polja.

Komentarišući uporno insistiranje Socijaldemokratske partije i Ranka Krivokapića na ponavljanje izbora u Crnoj Gori i tvrdnje da bi "uključivanje međunarodne zajednice doprinijelo rješavanju političke krize", ukoliko ona postoji, Marković kaže da bi on na njegovom mjestu radio isto.

“Krivokapić želi da se po svaku cijenu vrati u vlast jer je poražen na izborima, na kojima je njegova partija prošla katastrofalno. I sada želi da pronađe različite načine kako bi se vratio. Poručio bih mu da od ponavljanja izbora nema ništa. Kada se vrate u parlament onda možemo da razgovoramo o svemu, pa i o nekim izborima ali ne o ponavljanju. Rekao sam, vratite se u parlament i u parlamentu ćete imati mogućnost da uđete u Vladu. Moja Vlada je otvorena i za vas, ako to želite. Pošto su rekli da ih to ne interesuje, onda će sačekati kada će ti izbori biti", rekao je Marković.

Bonus video: