Goran Pejović Gula podržao Pravu Crnu Goru

"Maksimalno poštujem ono što je Milačić uradio na predsjedničkim izborima. Sviđa mi se hrabrost, i smatram da je vrijeme da se nešto promijeni", kazao je Pejović
257 pregleda 17 komentar(a)
Gula, Foto: Facebook
Gula, Foto: Facebook
Ažurirano: 27.04.2018. 08:15h

Muzičar i odbornik u barskom parlamentu, Goran Pejović Gula, napustio je Demokratski front i podržao Pravu Crnu Goru. On je najavio da će na predstojećim izborima podržati odbor Prave Crne Gore Marka Milačića u Baru, saopšteno je iz Prave Crne Gore.

"Maksimalno poštujem ono što je Milačić uradio na predsjedničkim izborima. Sviđa mi se hrabrost, i smatram da je vrijeme da se nešto promijeni. Poznajem ekipu iz Bara- Boška Čarmaka, Dada Markovića, profesora Mikicu Novakovića, Maju Šoškić, ali i ostale članove. Svi oni su fantastični mladi ljudi željni promjena na bolje. Moj glas ovog puta ide novoj, kvalitetnoj generaciji političara", kazao je Pejović.

On takođe tvrdi da je bio jedan od najaktivnijih odbornika u Baru, kao i jedan od najžešćih opozicionara u tom gradu.

"Danas sam potpuno odgurnut. Da sam htio da radim za vlast ne bih imao problema da finansiram ni muzičke albume, niti da dobijam besplatne reklame, turneje i protekciju. Zbog takvih stvari me poštuje omladina u Crnoj Gori, a posebno Barani. Jedino takve stvari ne uvažavaju oni kojima sam najviše pomogao”, istakao je Pejović.

Bonus video: