LP: Spremni smo za izbore u Herceg Novom

Liberali Herceg Novog, kako je saopšteno, uskoro će donijeti predlog odluke o načinu izlaska na lokalne izbore u tom gradu koji će usvojiti najviši organi partije
4 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 18.03.2017. 15:40h

Liberalna partija (LP) u Herceg Novom spremna je za izbore u maju, saopšteno je iz te stranke, i ocijenjeno da sjajan izborni rezultat i podrška građana neće izostati.

Rukovodstvo LP, sa predsjednikom Andrijom Popovićem i koordinatorkom LP za Herceg Novi, Dubravkom Vujičić, sastalo se sa Odborom LP Herceg Novi.

„Novski liberali upoznali su rukovodstvo sa lokalnom političkom situacijom. Oni su naglasili da je LP u Herceg Novom spremna za izbore u maju i da sjajan izborni rezultat i podrška građana neće izostati“, kaže se u saopštenju LP.

Liberali Herceg Novog, kako je saopšteno, uskoro će donijeti predlog odluke o načinu izlaska na lokalne izbore u tom gradu koji će usvojiti najviši organi partije.

„Herceg Novi uvijek je bio stabilno uporište liberalizma i to će biti opredjeljujući faktor i ovoga puta. Platforma koju će predstaviti liberali Novoga ponudiće građanima konkretne mjere za povećanje kvaliteta života i izgradnju moderne lokalne samouprave i urbanog Herceg Novog“, saopšteno je iz LP.

Bonus video: