Vuksanović počinje objavljivanje podatka o ličnoj koristi koje su ostvarili funkcioneri bivše vlasti

Prema njenim riječima, "socijalni program“ bivše vlasti je podrazumijevao “davanje otpremnina i do 25.000 eura osobama koje su odlazile u penziju, zatim, bliskim prijateljima, osobama koje nijesu ni svraćale u Kolašin a navodno su radile u lokalnoj upravi, kao i nezakonito zaposlenima koji nemaju pravo na otpremninu”
51 pregleda 11 komentar(a)
Željka Vuksanović, Foto: Dragana Šćepanović
Željka Vuksanović, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 17.03.2017. 17:33h

Predsjednica Opštine Kolašin Željka Vuksanović će već sjutra, na sajtu Opštine, početi objavljivati podatke o ličnoj koristi koje su ostvarili funkcioneri bivše vlasti. Ona je to kazala, odgovorajući na saopštenje Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS i konstatovala da je opet riječ o nepotpisanim optužbama iz te partije.

“Opet nepotpisano saopštenje. Partija sa ljudima bez imena ponovo ne uspijeva naći nikoga koga nije stid da se potpiše ispod saopštenja.Ipak da odgovorim.Kažete da u periodu od 2010. do 2014. godine nijeste prodali niti jedan metar kvadratni zemljišta. Ali nijeste vi vršili vlast od 2010. nego od 2006. godine, kada ste prodali na milione kvadrata našeg, zajedničkog zemljišta za jedan, dva i pet eura po kvadratu? Stotine hiljada eura, koje Opština plaća po izgubljenim sporovima, nijesu zbog sadašnjih otpuštanja, već zbog nezakonitog rada i nerada DPS funkcionera i njihovog koalicionog partnera iz prethodne vlasti”, rekla je Vuksanovićeva.

Prema njenim riječima, "socijalni program“ bivše vlasti je podrazumijevao “davanje otpremnina i do 25.000 eura osobama koje su odlazile u penziju, zatim, bliskim prijateljima, osobama koje nijesu ni svraćale u Kolašin a navodno su radile u lokalnoj upravi, kao i nezakonito zaposlenima koji nemaju pravo na otpremninu”.

“Kredit od milion eura, a iz kojeg ste isplatili te ogromne otpremnine, vraćaće građani Kolašina još narednih 14 godina. Na kraju, sa ispunjavanjem obećanja da ću sve vaše lične koristi objaviti na sajtu Opštine počinjem koliko je danas. I to od lične koristi koju bivši DPS-Grupa građana (GG) funkcioneri ostvaruju sada, a zatim iz perioda vršenja vlasti, i to ne od 2010-e, nego od 2006. do 2014. godine.”- zaključila je predsjednica Opštine Kola

Bonus video: