Crnogorska HN: Nećemo nikog napadati, prozivati ni vrijeđati, niti otkrivati malverzacije

"U predstojećoj kampanji, Crnogorska se neće baviti lažnim obećanjima i realizacijama krupnih investicionih projekata, strateškim investitorima, stranim ulagačima, novim zapošljavanjima, poboljšanju standarda građana", navodi se u saopštenju Crnogorske
3 komentar(a)
Milan Lakićević, Foto: Crnogorska
Milan Lakićević, Foto: Crnogorska
Ažurirano: 15.03.2017. 14:56h

Crnogorska koja je ranije najavila učešće na lokalnim izborima u Herceg Novom zakazanim za 7. maj, ističe da neće nikog napadati, prozivati ni vrijeđati, niti otkrivati raznorazne malverzacije jer bi to trebalo da rade državni organi koji su za to zaduženi.

"U predstojećoj kampanji, Crnogorska se neće baviti lažnim obećanjima i realizacijama krupnih investicionih projekata, strateškim investitorima, stranim ulagačima, novim zapošljavanjima, poboljšanju standarda građana", navodi se u saopštenju Crnogorske.

"Ako nam se ukaže prilika i građani nam daju povjerenje, Crnogorska će u opštinskom parlamentu težište aktivnosti staviti na izradu planske dokumentacije i njihovo usvajanje. Crnogorska će posebno insistirati na izradi i usvajanju strateškog plana opštine za period od sedam godina, jer će to biti krovna odrednica ukupnih zbivanja, planiranja i dešavanja u pravcu razvoja i uređenja Herceg Novog", zaključuje se u saopštenju koje je potpisao predsjednik OO Crnogorka Herceg Novi Milan Lakićević.

Bonus video: