"NIJE POLITIČKI ODGOVORNO PREMA KOTORU"

SD Kotor: Čekamo da kao vlast počne sa radom

"Kada počnete da radite, podržavaćemo vas u svemu što uradite za dobrobit Kotoranki i Kotorana, a nećemo tamo gdje budete griješili"
6 komentar(a)
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 14.03.2017. 15:07h

U 147 dana otkad su Demokrate počele da slave svoju veliku pobjedu u Kotoru, po sopstvenom priznanju, rade tek 12 dana, saopštole su Socijaldemokrate Kotora (SD).

Oni smatraju da "to nije politički odgovorno prema Kotoru i njegovim građanima i izaziva sumnju u njihovu spremnost i sposobnost da vode grad".

"I taj 12. dan posvećuju Socijaldemokratama, pokazujući brigu o nama i našem snalaženju u opoziciji. Valjda ste sa svojim koalicionim partnerima osvojili vlast da se bavite gradom i njegovim problemima, a ne Socijaldemokratama i opozicijom. Morate priznati da je teško procijeniti kakva smo mi opozicija dok vi ne počnete nešto da radite. Kada počnete da radite, podržavaćemo vas u svemu što uradite za dobrobit Kotoranki i Kotorana, a nećemo tamo gdje budete griješili. Takva ćemo biti opozicija. A kakva ćete vi biti vlast, čekamo da vidimo. Početak vam ne obećava mnogo, posebno što u vašem saopštenju pored uvreda postoje još samo obećanja i izgovori. Da ste majstori za političko vrijeđanje uvjerili smo se nebrojeno puta do sada kroz vaše opoziciono djelovanje i u tome se sa vama nećemo takmičiti. Ne interesujete nas ni vi, niti bilo koja druga politička partija, već nas interesuje funkcionisanje lokalne samouprave u Kotoru za dobrobit svih naših sugrađana", kazale su SD Kotor.