Bečić: DPS će izgubiti u Herceg Novom

Bečić je, kako se navodi, rekao da Novljani "nikad nijesu i neće prihvatiti da o njihovoj sudbini punih 27 godina odlučuje jedan čovjek i jedna partija”
4 komentar(a)
Demokrate
Demokrate
Ažurirano: 13.03.2017. 14:06h

Demokratska partija socijalista (DPS) izgubiće na izborima u Herceg Novom, ocijenio je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić, navodeći da Novljani nikad neće prihvatiti da o njihovoj sudbini 27 godina odlučuje jedan čovjek i jedna partija.

Bečić je naglasio kako nema važnijeg posla od pobjede opozicije nad, kako je kazao, organizovanim kriminalnim grupama u svakoj mjesnoj zajednici u Opštini Herceg Novi.

“On je istakao da nema nikakve dileme da će DPS i njen koordinator za Novi, Svetozar Marović, biti ne samo pobijeđeni, već do nogu politički potučeni”, kaže se u saopštenju Demokrata.

Bečić je, kako se navodi, rekao da Novljani "nikad nijesu i neće prihvatiti da o njihovoj sudbini punih 27 godina odlučuje jedan čovjek i jedna partija”.

On je to rekao konstitutivnoj sjednici Demokrata u Zelenici.

Kako je saopšteno iz Demokrata, na konstitutivnim sjednicama mjesnih odbora Zelenika, Kumbor i Meljine izabrano je više od 50 članova mjesnih odbora i njihovi predsjednici.

Za predsjednika Mjesnog odbora Zelenika izabran je Ralević Radovan, Kumbor Bošković Milan, a na čelu Mjesnog odbora Demokrata Meljine biće Berić Milan.

Demokrate Herceg Novi su, kako je saopšteno, za sljedeću sedmicu zakazale i preostale konstitutivne sjednice mjesnih odbora, čime će zaokružiti partijsku infrastrukturu u toj Opštini.

Bonus video: