Vukotić: Nikšićani položili ispit demokratske zrelosti i odgovornosti prema gradu

"Posebnu i ogromnu zahvalnost dugujemo Nikšićankama i Nikšićanima koji su nas juče olovkom podržali, njih preko 2300, i ukazali nam izuzetno povjerenje koje nas obavezuje da ga ogromnim trudom i radom opravdamo", rekao je Vukotić
324 pregleda 11 komentar(a)
Spasoje Vukotić, Foto: Socijaldemokrate
Spasoje Vukotić, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 13.03.2017. 11:11h

Nosilac liste Socijaldemokrata na juče održanim lokalnim izborima u Nikšiću Spasoje Vukotić kazao je da su građani Nikšića položili još jedan ispit demokratske zrelosti i odgovornosti prema svom gradu.

"Prvo da se zahvalimo svim Nikšićanima i Nikšićankama koji su ovolikom izlaznošću položili još jedan ispit demokratske zrelosti i odgovornosti prema svom gradu. Jučerašnji dan je bio po mnogo čemu specifičan ali već od danas kreće veliki i naporni rad svih nas zajedno bez obzira na političke i druge razlike da Nikšić učinimo boljim i kvalitetnijim mjestom za život", rekao je on.

On je dodao da su Socijaldemokrate izuzetno zadovoljne postignutim rezultatom jer su samo za par mjeseci od parlamentarnih izbora osvojili tri puta veću podršku u odnosu na oktobar 2016. "što sve potvrđuje da je istinska socijaldemokratska ideja sačuvana i trajno utemeljena i ovaj rezultat nas dodatno obavezuje da na pravim socijaldemokratakim vrijednostima jos jače istrajavamo i u narednom periodu"

"Posebnu i ogromnu zahvalnost dugujemo Nikšićankama i Nikšićanima koji su nas juče olovkom podržali, njih preko 2300, i ukazali nam izuzetno povjerenje koje nas obavezuje da ga ogromnim trudom i radom opravdamo. Oni nam daju neizmjernu snagu da nastavimo našu misiju koja traje već 26 godina i za koju znamo da predstavlja srž demokratske i prosperitne Crne Gore", kazao je Vukotić.

Bonus video: