Crnogorska: Samostalno na izborima u Herceg Novom

Lakićević je dodao da će u javnim nastupima i obraćanjima Crnogorska promovisati koncept i ideju ustavnog patriotizma, kao koncept odanosti i privrženosti našoj jedinoj i zajedničkoj državi Crnoj Gori, sigurnom domu svih njenih građana
54 pregleda 0 komentar(a)
Milan Lakićević, Foto: Printscreen (YouTube)
Milan Lakićević, Foto: Printscreen (YouTube)
Ažurirano: 13.03.2017. 10:49h

Na konstitutivnoj sjednici Crnogorske u Herceg Novom za predsjednika OO Crnogorske Herceg Novi izabran je Milan Lakićević, saopšteno je iz ove partije.

Iz Crnogorske je rečeno da je novoizabrani predsjednik OO Crnogorske Herceg Novi Milan Lakićević izjavio da osnivanjem opštinskog odbora u Herceg Novom počinje i predizborna kampanja Crnogorske za lokalne izbore koji će biti održani 7. maja 2017. godine u tom gradu.

"Svojim aktivnostima i prijedlozima OO Crnogorske Herceg Novi daće svoj maksimalni doprinos da Herceg Novi, nakon mnogo godina posrtanja i propadanja izađe na stazu svekolikog ekonomskog i kulturnog napretka i razvoja", naveo je Lakićević.

Lakićević je dodao da će u javnim nastupima i obraćanjima Crnogorska promovisati koncept i ideju ustavnog patriotizma, kao koncept odanosti i privrženosti našoj jedinoj i zajedničkoj državi Crnoj Gori, sigurnom domu svih njenih građana.

"Na predstojećim lokalnim izborima u Herceg Novom, svaki glas za Crnogorsku neće biti samo glas za Herceg Novi već i glas za našu državu Crnu Goru", zaključio je Lakićević.

Bonus video: